Zanimljivo

PODELILA ŽIVOTNE MUDROSTI! Ovako Ana Sević proslavlja 13. rođendan! (FOTO)

Objavljeno: 20.10.2016 | 22:34Izvor: medio.rs

Hvala vam na svim lepim željama i energiji. Volim vas danas malo više nego inače, ipak se jednom puni 13 godina - našalila se pevačica.

Jedna od najpopularnijih pevačica sa domaće javne scene danas proslavlja 31. rođendan.

Ana Sević može da se pohvali uspešnom karijerom, dobrim brakom sa kolegomDarkom Lazićem i dvogodišnjom ćerkom Lorenom.

Pevačica je zadovoljna svojim životom i svime što je postigla za 31 godinu, a sve je to sumirala u jednoj šaljivoj objavi na Instagramu.

– 13. rođendan konačno! Još malo pa srednja škola, zbogom pubertetu, zdravo živote! Jedva čekam da napunim 31 to su sigurno ludilo godine, živecu život punim plućima, voleti, imati makar jedno dete, raditi posao koji volim i biti okružena ljudima koji me vole, maze i paze! Putovaću i upoznavaću divne ljude! Želim da postanem pevačica, možda čak i voditeljka! Mama i baka će mi biti najbolje prijateljice i do tada će shvatiti da ja ipak sve najbolje znam i da to nije samo do tog famoznog “puberteta”! Bože neka mi život bude kao i do ovih prvih 13 , neću se žaliti! Hvala ti, živote! I ja volim tebe kao i ti mene! Ništa lepše od uzvraćene ljubavi pune poštovanja i razumevanja Ana + zivot= ljubav! Hvala vam na istoj, ne znam čime sam to zaslužila. Ipak sam ja samo jedna 13-ogodišnja tinejdžerka! Wow! Samo zamišljam ako me sada toliko volite koliko ćete me tek voleti kada postanem sve ovo što sam u ovom tekstu poželela. Hvala vam na svim lepim željama i energiji. Volim vas danas malo više nego inače, ipak se jednom puni 13 godina – napisala je Ana u opisu fotografije na kojoj je obrnula mesta broju jedan i tri i tako izgleda kao da je u pitanju rođendan jedne trinaestogodišnjakinje.

Pevačica večeras proslavlja svoj rođendan u krugu prijatelja i porodice, a brojni fanovi su joj poželeli sve najbolje putem društvenih mreža.

Autor: J. Vučić

  • PINK.RS

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u