Zanimljivo

Pobednica takmičenja "Nikad nije kasno" pronašla muža mrtvog u lokvi krvi!

Objavljeno: 27.06.2017 | 09:52Izvor: Telegraf.rs

- Uletela sam u kuću i videla prizor koji nikada neću zaboraviti - rekla je Nihada Kapetanović, koja je prisetila nemilog događaja koji se desio 2014. godine

 

 

U “Grandovom” studiju u Košutnjaku završena je još jedna sezona takmičenja “Nikad nije kasno”. Da podsetimo, Na kraju smo dobili tri pobednika, Hristosa Elenidisa (pobednika SMS glasanja), Zorana Đuranovića Đuzu (pobednika Facebook glasanja), dok je Nihada Kapetanović pobedila zahvaljući glasovima stručnog žirija.

Nihada je svoju pobedu posvetila pokojnom suprugu Zoranu koji je izvršio samoubistvo. Kako je ona ispričala, ovaj nemili događaj desio se skoro pre tri godine. Pre nego što je izvršio samoubistvo, Zoran je pao u depresiju i govorio je da će se ubiti.

Nihada je navela da je njen nagovor zajedno sa suprugom otišla na selo, u kuću njegovih roditelja.

– Verovala sam da će mu uz seoske poslove biti bolje, da će misliti na nešto drugo. Kada je trebalo da se vratimo kući, Zoran mi je rekao da idem, a da će on ostati još malo – rekla je Nihada Kapetanović i dodala:

Printskrin: Youtube/Nikad nije kasno

Printskrin: Youtube/Nikad nije kasno

– Sutradan sam ga zvala, nije se javljao. Ponovo sam okrenula njegov broj i opet ništa. na kraju sam otišla u tu kuću i zatekla mnogo vozila i ljudi ispred. Uletela sam u kuću i videla prizor koji nikada neću zaboraviti. Našla sam ga mrtvog u lokvi krvi, s puškom u ruci. To mi je oduzelo pola života – rekla je pobednica takmičenja “Nikad nije kasno” za “Kurir” i dodala da veruje da je on podržava sa neba.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u