Zanimljivo

POBEDILA JE RAK DOJKE, PA OSVOJILA KRUNU NA TAKMIČENJU ZA MIS SENIORKI: Ništa je nije zaustavilo da u 65. godini ostvari snove

Objavljeno: 13.08.2017 | 08:55Izvor: Kurir

Mica Milojević je prelepa 65-ogodišnja žena. Za lepotu je dobila i dokaz, osvojeno mesto prve pratilje na izboru za "Miss seniorki".

Kada sam se konačno odlučila sa se učlanim u klub penzonera, vlasnica mi je odmah rekla da će da me prijavi na takmičenje lepote. Rekla je da imam šanse, a da bi to klubu značilo." Kako uvek ide na sigurno, Mica se za takmičenje dobro pripremila. Pogledala je kasetu sa prošlogodišnjeg takmičenja i shvatila da  ima smisla da i ona učestvuje.

Penzionerka je sedam godina i nikada joj nije dosadno. Kako kaže jedva je čekala da se posveti hobijima: heklanju, pravljenju narukvica i čitanju. Za to dok je radila nije imala vremena.

FOTO: PRINTSCREEN

Ova vedra žena izašla je kao pobednik i iz borbe sa rakom dojke.

"Nešto sam napipala, odmah otišla na pregled. Lekari su utvrdili da je maligni tumor u pitanju, srećom u početnoj fazi. Odmah su me operisali". Mica ni jednog trenutka nije pomislila da neće izaći kao pobednik.

"Meni neprijatelj nije bila bolest, već lekovi od kojih mi je opadala kosa i od kojih sam bila siva, sa njima sam se borila." Kaže da što je život teži, a usponi i padovi veliki, onda sve više volje imate kad ustanete.

"Nema prepreka ako čovek ima volje da ih savlada. Ja u svemu tražim i pronalazim lepotu", ispričala je ova hrabra žena u emisiji "150 minuta".

FOTO: PRINTSCREEN


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u