Zanimljivo

Pitali smo Anu Sević šta Darko Lazić misli kada na Instagramu postavlja provokativne fotografije, a onda je ona otkrila tajnu (VIDEO)

Objavljeno: 27.03.2017 | 14:48Izvor: Telegraf.rs

Ana Sević je za Telegraf razgovarala o brojnim aktuelnostima iz njenog života

Ana Sević jedna je najpopularnijih pevačica mlađe generacije. U intervjuu za Telegraf nekadašnja učesnica takmičenja “Zvezde Granda” govorila je o brojnim aktuelnim stvarima iz njenog života.Budući da je nedavno bila na odmoru na Maldivima i kačila provokativne fotografije, na kojima je bila u kupaćem kostimu, a nas je interesovalo šta o tome kaže njen muž i kolega Darko Lazić.

– Darko to voli. On me je čak i nagovorio da neke od tih slika postavim koje ja nikad ne bih postavila… On voli kada sam ja “provokativna” – rekla je Ana za Telegraf, koja je otkrila kada je njoj njen suprug najlepši:

– Ja volim kada on ima kratko kosu i to je nešto što pokušavam da ga ubedim ponovo da uradi, pošto u poslednje vreme ima razne frizure koje mu odlično stoje, ali ja volim kada ima kratku kosu. On je lep muškarac i njemu sve lepo stoji. Generalno, ume sve da iznese, tako da je on meni uvek lep– navela je Sevićeva.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Ana Sević je nedavno bila u centru pažnje, između ostalog i zbog informacije da je od Darka Lazića dobila stan.  Međutim, ona je demantovala te natpise.

– Ja bih volela, ali nije tačno – rekla je kroz smeh zvezda “Granda”.

Pitali smo je šta misli o predbračnom ugovoru i da li bi tako nešto potpisala.

– Nikada nisam razmišljala o tome. Naravno da bih pristala. Mislim da je to nešto što ništa ne znači – iskrena je Ana.

Na pitanje da li ona i Darko imaju zajednički račun ili svako svoj ponaosob, Sevićeva je rekla.

– Mislim da to nikoga ne treba da zanima. To je privatna stvar. Mi ne ulazimo ni u čiji novčanik, tako da niko ne treba da ulazi u naš – jasna je zveda “Granda”.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u