Zanimljivo

PEVAČICA SE OBUČE, A FILIP JE SVUČE: Prijovićka otkrila sve o vezi s Breninim posinkom

Objavljeno: 25.07.2016 | 09:44Izvor: Kurir

Alekandra Prijović (21), devojka Filipa Živojinovića (31) i po svemu sudeći buduća snajka Brene i Bobe Živojinovića, provela je odmor u Monte Karlu u vili Živojinovića. Prema fotografijama koje je par postavljao na društvene mreže tokom letovanja, vidi se da su se sjajno proveli.

Ova mlada pevačica kaže da je njoj važno da lepo izgleda, ali da joj je još važnije da se dopadne svom dečku.

"Šaljem sve slike koje napravim Filipu, naravno. I pitam ga za mišljenje. Kada god izlazim ili idem na nastup, Filip obavezno mora da vidi kako sam se obukla i ja moram da vidim da li mu se to sviđa. Bio on tu ili ne, odmah mu pokazujem šta sam obukla, ako mu se ne sviđa, ja se odmah presvlačim. Filip ima dobar ukus i sve zna kako treba", rekla je Aleksandra.

Mladu pevačicu ne vređaju  priče o plastičnim operacijama.

"Svako ima svoje mišljenje, nekome sam lepša ovako, nekome sam bila lepša pre. Ljudi ne razmišljaju o tome da sam tada imala 15 godina i bila sam dete. Za ovih pet godina bih se svakako promenila. Sredila sam neke sitnice... Ali svakako bih se promenila sto odsto od svoje petnaeste godine do dvadesete.

A ono što je njoj i Filipu pokvarilo letovanje jesu nemili teroristički napadi u Nici. Aleksandra je po povratku sa putovanja ispričala da je strašan maskar zamalo izbegla jer su ona i Filip lako mogli da se zateknu i u Nici te večeri. Posle ovakvih izjava, mnogi su je optužili da je sve to iskoristila u svrhu sopstvenog marketinga.

"Nikada ne bih tako nešto iskoristila za marketing! To je užasno i ne znam šta bih rekla... Da se nismo dogovorili da krenemo pre odande, stvarno bismo bili tamo, ali to je sada nebitno... Jedino što mogu da kažem je da izjavim saučešće porodicima, ne znam šta drugo. To što se dogodilo je užas", kaže Aleksandra Prijović.

"Prvi put sam sada bila u Monte Karlu i oduševljena sam koliko je sve lepo. Po ceo dan smo se kupali i sunčali, a uveče smo šetali gradom. Filip me čuva i pazi kao malo vode na dlanu. Svakodnevno smo se čuli sa Brenom, slali joj slike odavde, a i ona nama. Brena obožava kada je meni i Filipu lepo na odmoru", dodala je.

Iako je Monte Karlo grad kocke, pevačica priznaje da još nije oprobala sreću, ali svakako to namerava.
"Nisam se još oprobala u kocki, ali hoću. Da vidim kakve sam sreće", iskrena je Aleksandra.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u