Zanimljivo

PEVAČICA PROSLAVILA ROĐENDAN: Andreana dobila poklon, a nije od muža! (FOTO)

Objavljeno: 24.08.2016 | 23:44Izvor: medio.rs

Veliki znak pažnje pevačici, ovaj put, nije stigao od supruga.

Folk pevačica Andreana Čekić juče je proslavila svoj 32. rođendan, pa su čestitke stizale sa svih strana.

Čekićeva se putem svog naloga na Instagramu pohvalila mnogobrojnim darovima koji su joj ulepšali rođendansko veselje – osmeh na lice izmamili su je parfemi i luksuzni cvetni aranžmani.

 

Iako su svi očekivali da će joj sličan poklon kupiti i suprug Ivan Miladinović, pevačica je, ipak, veliku korpu cveća dobila od osobe koja ju je iznenadila na nastupu.

Čekićeva se pohvalila rođendanskim iznenađenjem koje joj je priredila koleginicaSlađa Vujičić, bivša pevačica Alegro benda, koja ju je obradovala na nastupu. Slađa je Andreani poslala korpu cveća, pa joj se oduševljena pevačica odmah i zahvalila.

– Hvala, mila moja – napisala je Andereana na Instagramu.

Njoj je, između ostalih, rođendan čestitao i njen kolega Peđa Medenica koji joj je poslao čestitku u obliku fotografije. On se fotografisao sa listom papira na kojem je napisao “Srećan rođendan” i poslao joj tu fotografiju, a kako bi bio siguran da neki važan datum iz života pevačice neće propustiti, on je napravio celu kompilaciju lepih želja. Peđa joj je istovremeno čestitao i Novu godinu, Božić, Uskrs, slavu, ali i 8. mart i 1. maj. Takođe, pevač joj je napisao i “Srećno veselje” i tako obezbedio univerzalnu čestitku za svaku priliku.

Andreana Čekić udala se početkom maja ove godine za svog dugogodišnjeg dečkaIvana Miladinovića, a na venčanju joj je kumovala koleginica Ana Sević.

Andreana Čekić i Ana Sević // Foto: Predrag Gajić, Pink.rsAndreana Čekić i Ana Sević // Foto: Predrag Gajić, Pink.rs

Mladenci su nakon građanskog venčanja upriličili glamuroznu proslavu kojoj su prisustvovale mnoge poznate ličnosti iz sveta muzike.

PINK.RS

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u