Zanimljivo

Ovo su mladenci koji su oduševili Srbiju: A evo kako izgleda par koji je osvojio svet!

Objavljeno: 28.08.2016 | 23:58Izvor: Blic

Plesači, 20 bubnjara, pevači sa Bliskog istoka, izobilje hrane i pića, luksuzni automobili, 100 gostiju, venčanica od 10.000 dolara, palata s bazenom od 15 metara u obliku deteline sa četiri lista, beli golubovi, bogati gosti, više od 200 članova osoblja... Tako je otprilike izgledala svadba od milion dolara.

Pre nego što vas upoznamo sa svadbom o kojoj pišu svetski mediji, podsećamo  vas na venčanje koje je oduševilo Srbiju. 

Mladenci Alisa i Dušan Ilić iz Niša dospeli su u žižu javnosti  internet prezentacijom venčanja na svom sajtu: 600 zvanica, narodnjački hitovi bili su samo deo onoga što je zagolicalo hiljade ljudi.

"Alisa je došla u Niš da studira, i troši tatine parice. Bila je ubeđena da „Gospodina Pravog“ nikad neće sresti, pogotovo ne u VIP sektoru gradske diskoteke. Oduvek je bežala od takvih tipova, menadžer sa toliko ženskih kontakta u telefonu, neće biti njen izbor. Ljubav ju je načinila još lepšom, najteže ispite sada polaže tako lako, roditelji su srećni i zadovoljni. Nikad ne reci nikad, Alisa… :)”, glasi jedna od izjava sa sajta koja je uzburkala javnost.

O mladencima iz Niša se pisalo i piše se, sad je vreme za novu svetsku senzaciju koju su izazvali mladenci iz Sidneja .

Nakon privatne ceremonije venčanja Kadijeh Mehajer i njen suprug Ibraham Skalaki spremali su venčanje za blizak krug prijatelja. Svi su mnogo očekivali. I nisu bili izneverili. O svadbi su pričali i pisali svi. Prisustvovali samo odabrani.

Proslava je organizovana u balskoj sali sidnejskog Hajd Parka. Stepenište presvučeno crnom kožom, zlatna ogledala, kristalni lusteri. Sve svečano i luksuzno, shodno prilici.

Dekoracija u kojoj prevladava belo cveće odlično se uklapala u ambijent sa velikim staklenim zidom od koga se pruža pogled na grad.

Mlada je blistala u skupocenoj venčanici princeza kroja sa elementima svile opročenim dijamantima, a deveruše su bile u nežnim roze tonovima. Jeda od njih je bila i Olivija Kulpo, mis Univerzuma 2012, koja je u gala kreaciji pozirala i na "Instagramu".

Mnogo plesa, spoj zvanica sa Istoka i sa Zapada, mlada kao princeza, koja nije krila začjubljenost u svog princa. Sve je ličilo na neku od bajki iz "1001 noći".

A pokloni, za nepoverovati, bili su nepoželjni. Mladenci su samo želeli prisustvo ljudi koje vole, a ako baš maju potrebu da im nešto poklone, neka samo pomognu ostvarenju njihovih želja.

(dailymail.co.uk)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u