Zanimljivo

OVO JE BIO DEVOJAČKI STAN LEPE ANE SEVIĆ!

Objavljeno: 25.02.2017 | 10:20Izvor: Puls

Mlada voditeljka priča brže nego što drugi ljudi slušaju, skače s teme na temu, a takav joj je i život: školovala se za turističkog vodiča...

- Ovaj stan nije sređen spektakularno, treba da se kreči, slike da dođu, donela sam samo neke sitnice. Ovde sam dva meseca, a pre 12 godina prešli smo iz Užica u Beograd, skoro pola života provela sam tamo. Onda sam rešila da je vreme da živim sama, da se osamostalim, da vidim kako to izgleda, i mogu vam reći, snalazim se. Da sam i dalje kod mojih, sada biste vi dobili i domaće kolače, a pošto ste kod mene, poslužiću vas samo nekim bajaderama. E, šou-program — rekla nam je pre nekoliko godina Ana kako se skućila prvi put posle odvajanja od mame i bake.

Stan je minijaturan, u tridesetak kvadrata stalo je sve što Ani trenutno treba. Kuhinja je kao za Barbiku, dnevna soba ujedno joj je i spavaća.

RAS / RAS SRBIJA

Stan ima samo jednu manu: Ana je visoka 1,64 cm, a zidovi tri metra.

— U ovom stanu problem su visoki plafoni, ne postoje te merdevine s kojih bih mogla da promenim sijalicu ili okačim zavese. Da sam Hari Poter, možda bih uspela da dohvatim. Skoro sam imala šou u kuhinji, nisam mogla da dohvatim nešto, drug visok dva metra priskočio mi je u pomoć, živi šou je bio. Stan čistim sama, ne angažujem nikoga, a trebalo bi jednog momka za prašinu, drugog da usisava, trećeg da pere sudove. Morali bi da imaju probni rad. Šalim se, tolika sam picajzla da niko ne bi mogao po sobi da mi vršlja. Evo, imam ove igračke magarce, dobila sam ih na poklon. Jedan je osvanuo upakovan pred mojim vratima, ni dan-danas ne znam od koga je, ali taj neko dobro me poznaje.

Ana SevićAna SevićAna SevićAna SevićAna Sević

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u