Zanimljivo

OVI SAOBRAĆAJNI ZNAKOVI SU PODELILI SRBIJU: A još kada čujete kakvu NEVEROVATNU priču kriju! (FOTO)

Objavljeno: 30.06.2016 | 21:32Izvor: Telegraf.rs

Većina meštana prijatno je iznenađena, a ova slika za kratko vreme prikupila je više stotina pozitivnih komentara

U mestu Ravni Topolovac, kraj Žitišta, jutros su umesto saobraćajnih znakova meštani nailazili na poruke “volim te do meseca i zvezda i još dalje“. Nepoznata osoba sinoć je pomoću spreja na ulazu u ovo mesto pokazala voljenoj osobi koliko je voli.

Da se ljubav pokazuje na hiljadu načina, putem poklona ili lepih poruka ispisanih preko maila, Fejsbuka ili na neki drugi način svi smo mnogo puta doživeli. Međutim, neko se dosetio da voljenoj osobi na potpuno neobičan način izjavi ljubav, tako što joj je na saobraćajnoj tabli ispisao nekoliko ljubavnih poruka.

Dok stariji meštani osuđuju ovakav čin i pitaju se koliko će opštinu Žitište ovakve “ludorije“ da koštaju s obzirom da jedna tabla košta oko 15 hiljada dinara, oni koji veruju u ljubav pozitivno su iznenađeni.

Foto: Facebook/Omladinski Portal by Mladi Topolovca

Foto: Facebook/Omladinski Portal by Mladi Topolovca

– Svaka čast, vrlo originalno – napisala je Nataša T. ispod slike na Fejsbuk profilu kada je prokomentarisala ovo ljubavno delo.

– Vrlo originalno, od mene podrška –  kaže Danijela S.

– Možda je u pitanju neuzvraćena ljubav – piše Ana S.

Foto: Facebook/Omladinski Portal by Mladi Topolovca

Foto: Facebook/Omladinski Portal by Mladi Topolovca

Većina meštana prijatno je iznenađena, a ova slika za kratko vreme prikupila je više stotina pozitivnih komentara.Da ljubav ne zna za granice, dokazala je ova zaljubljena osoba, a kome je upućena i od koga, znaju samo oni, mi im želimo puno ljubavi, do meseca i zvezda..


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u