Zanimljivo

OVE LIČNOSTI IMAJU DVOJNIKE! Ko su KLONOVI poznatih? (FOTO)

Objavljeno: 26.05.2016 | 22:09Izvor: medio.rs

Mnoge javne ličnosti sa naših, ali i sa drugih prostora imaju dvojnike u stvarnom životu.

Nije tajna da se mnoge svetske face operišu kako bi ličile na poznatije od sebe, ali nekada i majka priroda umeša prste, pa se rode dve gotovo identične osobe.

Pronašli smo zvezde koje i te kako podsećaju što na poznate u svetu, što kod nas. Pitanje je samo, ko tu koga želi da kopira?

EMINA JAHOVIĆ i R.I.N.A

Pop pevačica Emina Jahović od kada se pojavila na estradi žari i pali svojom pojavom. Ona svojim izgledom mami uzdahe muškarcima širom Srbije. Međutim, novo pevačko ime na estradi je Rina, koja, slučajno ili namerno, mnogo liči na Jahovićevu.

Od stila odevanja, preko frizure ali i likom. Pogledajte, pa procenite sami.

Foto: Instagram printscreenEmina JahovićR.I.N.AR.I.N.A

ADRIJANA LIMA i SARA SAMPAIO

Brazilska manekenka i čuveni Viktorijin anđeo važi za jednu od najlepših žena sveta. Pravo je zadovoljstvo imati još jednu ovakvu lepoticu u vidu njene dvojnice, a to je upravo Sara Sampario lepa manekenka.

YouTubeLimaSara SamparioSara Sampaio

 SVETLANA CECA RAŽNATOVIĆ i OLGA JOVIČIĆ

Jedna od naših najvećih muzičkih zvezda svakako je Svetlana Ceca Ražntaović. Mnoge devojke se poistovećuju sa Cecom, pošto žarko žele da izgledaju kao naša pevačica.

Ipak, jednoj anonimnoj gospođi je to pošlo za rukom, ne zato što je preterano htela da ličii na Svetlanu već zato što se priroda tako poigrala. Reč je o Olgi Jovičić.

FOTO: Pink.rsFOTO: Pink.rsOlga JovicicOlga Jovičić

ANA NIKOLIĆ i VERONIKA KRAVČUK 

Još jedna naša pop pevačica ima dvojnicu. Reč je o Ani Nikolić, atraktivnoj Paraćinki koja je nedavno izdala novi album pod nazivom “Labilna”. Njena dvojnica je voditeljka televizije Fešn, Veronika Kravčuk.

Foto: Printscreen You tubeAna NikolićVeronika KravčukVeronika Kravčuk

Autor: N. Petričević

PINK.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u