Zanimljivo

Ove fotografije su izazvale buru emocija: Mira Škorić odabrala venčanicu? (FOTO)

Objavljeno: 30.09.2016 | 23:41Izvor: medio.rs

U jednom butiku u sentru grada, Mira Škorić je razgledala venčanice, što je pokrenulo mnogobrojne spekulacije o njenom ljubavnom životu.

Paparaco fotografije koje su zabeležene prošle nedelje pokrenule su niz  pitanja, a njeni obožavaoci željno iščekuju da saznaju o čemu je reč.  

Naime, Mira Škorić je došla u salon sa jednim prijateljem i unutra se zadržala duže od pola sata.

FOTO: FOTO: DRAGAN KADIĆ

Kući je krenula s jednom haljinom koja je bila zapakovana u kesu koju je nosio njen pratilac, pa model haljine nije zabeležen.

Inače, pevačica krije svog izabranika kao zmija noge. Ona je već jednom uspela da se uda u tajnosti 2011, što znači da isti scenario može i sada da se ponovi.

FOTO: FOTO: DRAGAN KADIĆ

Mira je tada za medije ispričala da je srećna u drugom braku i jedino što je otkrila bilo je da je njen muž Srbin iz Like i da se bavi običnim poslom, odnosno da radi za platu.

"Neću reći kako se moj muž zove! On ne želi da ima titulu muža Mire Škorić i time me je osvojio. Gospodin ne želi da se eksponira i zato ga ja skrivam od očiju javnosti. Mnogo je zgodan i lep i to je još jedan razlog zašto ću se truditi da sačuvam našu privatnost", rekla je Mira.

FOTO: FOTO: DRAGAN KADIĆ

 

STORY.RS

 

 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u