Zanimljivo

OVAKO IZGLEDA STAN ROMANE PANIĆ!

Objavljeno: 24.10.2016 | 22:22Izvor: Puls

- Ma, neee, ne volim, ljudi, da se slikam u iznajmljenom stanu. Bez veze mi je to — branila se tada Romana Panić. Šta li je to što neće da slika, pitali smo se. Ipak, na kraju smo se dogovorili, uzeli adresu i krenuli. Hm, stvarno, nepoznata nam je adresa, ulica.

E, Romana, stvarno nema smisla. Jedan od najlepših krajeva na Voždovcu, tik iznad Marakane, nova kuća, ma šljašti sve. Dva puta čak i proveravamo adresu da vidimo da se nismo prevarili. Čega li se stidela?

RAS / RAS SRBIJA

- Evo me! — viče s prvog sprata Romana dok pokušavamo da je pronađemo pošto nigde nema nijednog imena i prezimena. Domaćica nas čeka na pragu. A unutra — sve kao iz časopisa. Sve ono što se „nosi po stanovima ove sezone“.

Sve je ovo zatekla u stanu ili je i sama malo sređivala?

RAS / RAS SRBIJA

— Dekoracije na zidovima su moje, a nameštaj je bio ovde kad sam se uselila. Pa ovo mi je osmi stan od kada sam u Beogradu, živela sam svugde. Zato i nemam baš želju da nešto nameštam i trudim se u iznajmljenim stanovima. Ovde je samo još taj ćošak s kompjuterima moj- namiguje nam Romana.

RAS / RAS SRBIJA

— Super je ovaj deo Voždovca, svuda sam živela, ali ovde je fantastično... Mirno, a blizu centra, za pet minuta si u gradu. Volim Voždovac, predivan mi je. A, da, i taj žabac je moj. Obožavam ga — pokazuje nam Romana na još jedan njen deo u stanu.

RAS / RAS SRBIJA

— U Beogradu sam tačno dvanaest godina. U stvari, 12. septembra biće toliko. Od osamnaeste godine sanjala sam o Beogradu, i kada sam u Republici Srpskoj uradila sve što se moglo, spakovala sam se i došla.

RAS / RAS SRBIJA
RAS / RAS SRBIJA

- Muzika mora da se zaštiti, da možemo bolje da naplatimo svoje pesme. Ceca i Brena, koje su institucije, prve su počele i to će se valjda nastaviti. Okej, moja generacija navikla je da živi od koncerata, a ne od izdanja, ali to je naporno. Ne žalim se, diskografija je i u svetu pukla, i tamo svi moraju na turneje ako hoće da zarade. Srećom, ja sam radan pevač i imam puno posla. Sada se povezuju i tržišta bivše Juge i sve više zajednički funkcionišu, pa će i to biti dobro- pričala je tada Romana.

RAS / RAS SRBIJA

U stanu u kome, inače, nema mnogo detalja izdvaja se sobni bicikl.

— Godinama je stajao kao ukras, ali kada sam shvatila da su mi za vežbanje u nekoj teretani u gradu potrebna tri ili četiri sata, dok se spremim, odem, vratim, rešila sam da ga aktiviram. Pustim neku moju muziku, sednem na njega i vrtim ga jedno dvadeset minuta. Posle uradim još neke vežbice, i to je to. Volim i da plešem. Uvek me pitaju kako održavam liniju, kako je moguće da nemam celulit. Pa baš se trudim.

RAS / RAS SRBIJA

Što, da se ne snalazi u kuhinji kao i za mikrofonom?

— Snalazim se u kuhinji, nego šta. Umem da kuvam. Ipak, sada imam jednu tetu koja mi dva-tri puta nedeljno nešto skuva pošto volim da jedem domaće. Ma, volim da kuvam, ali ne samo za sebe. Ako kuvam, onda zovem prijatelje. Dosade mi nekada restorani, mada i dalje idem u njih. To je malo i nezdravo, a malo i dosadi.

 

 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u