Zanimljivo

OTKRIVAMO Zbog ovoga Miloš Bojanić ne može da učestvuje u rijalitijima!

Objavljeno: 13.09.2017 | 09:13Izvor: Alo!

Pevač Miloš Bojanić, nekada veliki rijaliti igrač, doneo je čvrstu odluku da se ove sezone ne pojavi ni u „Parovima”, ni u „Zadruzi”.

Iako se šuška kako će baš Bojanić, pobednik „Farme 2“, i sada ući u neki od rijalitija, on za „Alo!” otkriva da je pronašao novu strast, kojoj je apsolutno posvećen i koju ne želi da napušta ni zbog čega.

- Rijaliti programi su za mene davna prošlost. Nema tih para za koje bih ušao u „Zadrugu” ili „Parove”. Ja se sada bavim ozbiljnim poslom! Restauriram automobile i to radim odlično - otkriva Bojanić i dodaje da zbog nove životne pasije ne stiže ni da gleda televiziju.

- Ne gledam rijalitije, ne znam ni ko su učesnici. Ma ne stižem da gledam ni televiziju generalno. Po ceo dan sam u kanalu za popravku. Od dva automobila napravim jedan - kaže Miloš i dodaje da nikoga ne treba da čudi zašto je počeo da se bavi ovim zanatom. 

- Ja sam saobraćajni inženjer, zato niko ne treba da se čudi zašto ovo radim. Sve je počelo pre dve godine, kada sam odlučio da restauriram „kadilak” i „volvo”. Niko nije mogao da veruje kako sam ja to dobro sredio! Ubrzo mi je jedan prijatelj iz „Granda” tražio da i njemu sredim auto, što nisam mogao da odbijem. Trenutno radim na „pakard kastamu” iz 1948. godine i verujte da sve ovo radim isključivo iz ljubavi - rekao nam je Miloš i zaključio da u rijaliti može da uđe samo kao gost.

automobil Miloša BojanićaAutomobil Miloša Bojanića, Foto: Lična arhiva

- Svakom pozivu ću se rado odazvati, ali isključivo da uđem kao gost i svojom pesmom učestvujem na žurkama. To će biti moj jedini doprinos. Sa TV „Hepi” sam u odličnim odnosima i sa njima uvek dobro sarađujem, ali još jednom da ponovim, nikada nisam bio „skriveni” učesnik - zaključio je Bojanić.

Miloš BojanićMiloš Bojanić, Foto: Lična arhiva

Podsećamo, Miloš Bojanić je bio pobednik druge sezone rijalitija „Farma”, iako je gotovo sa svim tadašnjim učesnicima bio u konfliktu.

- Farmeri su me prozvali Brusom Lijem, iako se nisam osećao tako, ja sam se borio sam protiv svih i imao sam odličnu strategiju. Svi oni su bili izuzetno netaktični i nisu ništa znali. Mogli su da me ostave po strani i da se igraju između sebe. Međutim, toliko je bilo neke mržnje, neke siline usmerene prema meni. Jednostavno, bio je cilj da se ja eliminišem, verovatno su me posmatrali kao konkurenciju jer sam seljačko dete - izjavio je Miloš nakon što je pobedio u „Farmi”.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u