Zanimljivo

OTIŠLA U IZVIDNICU Prija i Filip pobegli od Brene!

Objavljeno: 16.07.2017 | 15:37Izvor: Alo!

Cirkus u porodici Živojinović!

Lepa Brena zaputila se u izvidnicu u Monte Karlo da obiđe sina i snajku, a oni brže-bolje pobegli od nje u Hrvatsku, saznaje „Alo!”. Naime, Aleksandra Prijović i Filip Živojinović otišli su nedavno u Monte Karlo. Iako je Aleksandra Prijović ranije objavljivala fotografije sa svih putovanja na kojima su bili zajedno, to ovoga puta nije uradila, pa je pokrenula spekulacije da je u lošim odnosima sa Filipom. Naime, tek na ponekoj fotografiji sa letovanja može se videti i njen dragi.

Lepa BrenaLepa Brena, Foto: Rajko Ristić

- Prija i Filip su se već na početku letovanja ozbiljno posvađali. Nije to bila jedna od onih klasičnih svađa koje se parovima dešavaju na moru i koje prolaze isto tako brzo kao što su i nastale, već su oni ozbiljno zakrvili. Neugodna situacija nastavila se danima, a iako su zaljubljeni jedno u drugo, nijedno od njih nije želelo da popusti u svojim stavovima.

Na slikama koje je Prijovićeva objavljivala bila je sama i često zamišljena, a Filip, s druge strane, uopšte se nije oglašavao na društvenim mrežama, osim da podrži brata Stefana, koji je snimio pesmu. Tako nije bilo na prošlim putovanjima - priča za „Alo!” izvor blizak paru.

Kad je čula da im na letovanju ne cvetaju ruže, Brena je odmah poslala Viktora u izvidnicu. Računala je da će on uspeti da ih urazumi, pa da u miru nastave odmor.

- Viktor je Priji legao ko kec na deset. Imala je s kim da provodi vreme, pa ga je vodila po luksuznim klubovima, a na kraju su završili u kockarnici, odakle su i objavljivali fotke. Ipak, iako je Priju uspeo da oraspoloži, Viktor nije uradio posao zbog kojeg je došao, a to je da pomiri zavađene golupčiće - objašnjava naš izvor.

Aleksandra PrijovićAleksandra Prijović, Foto: screenshot Instagram

Tu na scenu stupa Brena! Zabrinuta zbog toga kako se odvija situacija Brena je odlučila da spakuje kofere i da sama ode kod Prije i Filipa u

Monte Karlo, kako bi proverila šta se tamo dešava i rešila situaciju.

- Kad je Brena pristigla, imala je šta da vidi. Aleksandra i Filip su se spakovali i zbrisali za Hrvatsku, a u Monte Karlu ostavili Viktora samog. Na kraju su shvatili da, ako žele da reše sve probleme, moraju na miru to da urade, a to sigurno ne bi bio slučaj sa Brenom i Viktorom pored njih. Zbog toga su i otišli u Opatiju, a pevačica je na kraju sa Viktorom ostala u Monte Karlu - završava naš izvor.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u