Zanimljivo

OŠTRA NA JEZIKU Maja Nikolić: Stanija se prostituiše! (VIDEO)

Objavljeno: 09.02.2016 | 19:51Izvor: Alo!

Maja je poznata kao neko ko nema "dlake na jeziku" pa je tako danas žestoko oplela i po Staniji Dobrojević.

- Radim punom parom, ono na Farmi je bila golgota, unapred čestitam farmerima Farme 7, njima će možda biti lakše jer će im biti lepo vreme - sa blagim osmehom na licu pričala je  Maja u emisiji na Pinku i nastavila:

– Kristijanu sam pružila ruku Staniji nisam, on je temperamentan, ima svoj ulični svet i žargon i naravno da ne može da priča kao pevači, glumci i drugi obrazovani ljudi… Stanija je pokazala da je sitna duša, jer mu još uvek nije isplatila novac koji mu je obaćala, a koji je on zaslužio, jer bi ona bez Kristijana bila poslednja. Kristijan je potpuno u prvu, i ako mu ne bude dala pare, Bog će sam da se pobrine za to što treba. Od starta sam provalila da je najveći folirant i lažov -  kazala je Maja i dodala: "Odmah sam ja rekla da će njoj trebati karta u jednom pravcu jer neće smeti da se vrati u Srbiju".

Na pitanje voditelja da li se isplati baviti se prostitucijom u Americi, Maja je kazala:

 - Stanija se ne prostituiše samo u Americi, nego i ovde!

Imala je Maja još toga da doda:

 - Dobra riba mora da bude viša od 1.70 cm, i sa koeficijentom ineteligencije većim od 12. Ona je pokazala šta je kada je najavljivala “školu za starlete”. Najviše gluposti izjavila je ona, da kravlje mleko miriše na jarca, toliko glupih rečenica nisam čula ni od koga. Ja imam decu pored sebe, i mogu vam reći da deca od sedam godina nisu toliko glupa kao Stanija. Nije dovoljno staviti silikone u grudi, usta i guzu, mora nešto i da se pročita.

 - Stanija ne može da sakrije ono što jeste, ona je jedan klovn, koji je skinuo masku u rijalitiju, koji je pokazao da je biti glup u Srbiji validno. Jedna od njenih najsmešnijih izjava je da “ja zaista nikada ni sa kim nisam vodila ljubav”, gde sam je ja pitala “a zašto te je produkcija tri puta vodila na abortus”.

 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u