Zanimljivo

OPTUŽNI PREDLOG PROTIV PEVAČA: Šašiću prete dve godine zatvora!

Objavljeno: 19.02.2017 | 11:24Izvor: Kurir

Željko nije pristao da sklopi sporazum sa tužilaštvom i izbegne krivično gonjenje, pa ga uskoro očekuje poziv da dođe na sud

Željku Šašiću prete dve godine zatvora! Drugo osnovno tužilaštvo podiglo je optužni predlog protiv pevača zbog neplaćanja alimentacije za ćerku Sofiju (17), koju ima sa Sonjom Vuksanović.

U trenutkua podizanja tužbe Šašićev dug je iznosio 20.000 evra.
- Za ovo krivično delo zaprećena je novčana kazna ili kazna do dve godine zatvora - objašnjava naš izvor i dodaje da se u praksi ovakvi slučajevi uglavnom završe sklapanjem nagodbe, što pevač nije prihvatio.
- Očigledno da Šašić nije pristao da plati zaostala dugovanja ćerki, a tužilaštvo je prikupilo dokaze za optužni predlog, pa će mu se suditi u redovnom postupku - objašnjava on.

Ide do kraja... Sonja sa ćerkom SofijomIde do kraja... Sonja sa ćerkom Sofijom

Sonja Vuksanović podnela je krivičnu prijavu, u kojoj je navela da od 2013. Željko nije uplatio ni dinar alimentacije iako se tokom brakorazvodne parnice obavezao da za Sofiju mesečno daje 618 evra.

- Šašić se branio da nema nikakva dugovanja i da ispunjava sve svoje obaveze prema ćerki. Tvrdio je da je tužba bivše supruge neosnovana i da su su optužbe lažne. Govorio je čak i da je davao ćerki više od sume koja je neophodna za mesečno izdržavanje i školovanje. Međutim, kako nije imao dokaze za ovakve navode, uskoro će morati da sedne na optuženičku klupu - navodi izvor i podseća da je tužilaštvo imalo problem da utvrdi pravu adresu i pozove Šašića da dođe i da iskaz.

Propustio šansu
ODBIO DA PLATI DUG

Željko Šašić mogao je da izbegne suđenje da je prihvatio da u roku od godinu dana isplati dug.
- Tada bi morao da vodi računa da ne ponovi istu grešku, jer ovakvu nagodbu s tužilaštvom može da sklopi samo jednom - objašnjava sagovornik Kurira upućen u postupak.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u