Zanimljivo

OPET SOLO: Mima Kardžić ostavio devojku pred svadbu!

Objavljeno: 30.03.2017 | 23:20Izvor: Kurir

Karadžić je planirao da se krajem avgusta oženi 33 godine mlađom Nevenom Matić, ali od toga nema ništa jer su njih dvoje pre dva dana raskinuli

Mima Karadžić (61) dugo je bežao od braka i sad kad je konačno hteo da odvede pred matičara trideset tri godine mlađu adviokaticu Nevenu Matić, njih dvoje su raskinuli!

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, glumac je planirao da krajem avgusta konačno izgovori sudbonosno „da“ svojoj pravnici, ali od toga neće biti ništa jer je između njih pukla tikva. Oni su pre dva dana raskinuli šestomesečnu vezu. Da su planovi za venčanje propali, potvrdio nam je Karadžić.

Pukla tikva

- Upravo smo završili tu ljubavnu romansu. Eto, bilo je svega, ali sad je to to. Hvala vam na raspitivanju i lepim željama, ali idemo dalje u radne pobede - optimistično je rekao glumac, ne želeći da ulazi u detalje raskida, ali ni o propalom venčanju.

Mimin blizak prijatelj otkrio nam je da je skoro sve bilo spremno za svadbu, od koje nisu hteli da prave medijsku halabuku, ali ni on ne zna razlog zbog kog su Mima i Nevena stavili tačku na svoju ljubav.

Veselje na Adi Bojani

- Maltene je sve bilo ugovoreno. Ceremonija je trebalo da bude krajem avgusta na Adi Bojani. Mima je bio siguran da je Nevena žena pored koje će provesti ostatak života. Upoznao ju je sa bratom Milanom Karadžićem, najužim članovima porodice i prijateljima. Svi su je bili već prihvatili kao snajku i samo su čekali pozivnice za venčanje. U poslednjem trenutku su odustali od veselja i Mima je ponovo slobodan strelac - završava naš izvor.

Prvo venčanje
KUMOVAO MU LAUŠEVIĆ

Mima Karadžić iza sebe ima jedan brak. On se 21. novembra 1992. venčao sa Sunčicom Đurić, koju je upoznao tokom njenog letovanja u Herceg Novom. Kum na venčanju bio je Žarko Laušević. 
Mima i njegova prva supruga snimili su seriju „Volim i ja nerandže, no trpim“. Inače, Sunčica je u periodu kada se udala za Karadžića bila apsolvent FDU. Danas je u braku i ima ćerku, a Mima nerado govori o tom periodu.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u