Zanimljivo

ONI SU SE ZALJUBILI U KOLEGINICE: Ovi poznati bračni parovi nastali su na poslu!

Objavljeno: 25.08.2016 | 22:07Izvor: Kurir

Sati provedeni na poslu mogu da dovedu do nove ljubavi pa čak i braka. Nije retko da vaš izabranik ili izabranica budu upravo sa posla.

Upravo to su dokazali i mnoge naše poznate zvezde. Njihova ljubav započela je na poslu, krunisana je brakom a većina njih imaju i decu.

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković u braku su već 8 godina. Njihova ljubav buknula je na snimanju filma "Zona Zamfirova" a venčali su se 2008. godine. Iz ove ljubavi imaju dve ćerke, bliznakinje Milu i Veru.

Foto: Damir DervišagićFoto: Damir Dervišagić

Najsvežiji par sa estrade su Ana Nikolić i Stefan Rasta Đurić. Sve je počelo od zajedničke saradnje a javnost je ostala iznenađenja ovim parom.

Foto: PrintskrinFoto: Printskrin

Mlade Zvezde Granda, Darko Lazić i Ana Sević tajno su se venčali u junu 2014. godine. Oni iz braka imaju naslednicu Lorenu (2). Specifičnost ovog para je što je Ana 5 godina starija od Darka, pa su mnogi sumnjali u njihov opstanak, ali oni se ne daju.

Pevačica Goca Tržan venčala se sa bubnjarem svog benda, Rašu Novakovića. Iako je Goca starija čak 14 godina, ovaj par uživa u ljubavi. Nemaju decu ali se nadaju da će uskoro imati. Međutim, Goca ima ćerku iz prvog braka, Lenu (8) o kojoj zajedno brinu.

Foto: Dragan KadićFoto: Dragan Kadić

Jovana i Željko Joksimović upoznali su se kada su vodili Beoviziju. Kako je Željko jednom prilikom izjavio, supruga ga je oduševila lepotom ali i inteligencijom. U aprilu 2014. godine dobili su sina Kostu.

Foto: Damir DervišagićFoto: Damir Dervišagić

Brak koji je bio još jedno iznenađenje. Saša Žika Jaksić i njegova suprugaDajana Paunović koja je od njega mlađa 24 godine. Oni iz svog braka imaju sina Dušana koji je napunio 4 godine.

Foto: Damir DervišagićFoto: Damir Dervišagić

Direktor Grand produkcije, Saša Popović u braku je sa koleginicomSuzanom Jovanović već 20 godina. Iz njihove ljubavi rodila se ćerkica Aleksandra (16).

Takmičari muzičkog šoua "Zvezde Granda", Saša Kapor i Nikolina Kovačvenčali su se u strogoj tajnosti još 2013. godine. Oni su odlučili da se venčaju pre nego što pšostanu roditelji er je Nikolina bila trudna. Samo dan nakon ceremonije, pevačica je rodila sina Nikolaja.

Foto: PrintskrinFoto: Printskrin

Još jedan par koji je nastao iz ovog muzičkog takmičenja, Ivana Pavković i Petar Mitić. Njih dvoje već duže vreme uživaju u ljubavi, započeli su zajednički život a sredinom jula ove godine su izgovorili sudbonosno "Da". Njih dvoje uskoro očekuju prinovu.

Foto: Aleksandar Jovanović

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u