Zanimljivo

ONI SU JE ODGOJILI: Ovako izgledaju baka i deka Milice Pavlović! (FOTO)

Objavljeno: 22.08.2017 | 16:02Izvor: Telegraf.rs

Pevačica je rođendan proslavila sa najbližim prijateljima, ali ga je obeležila i večerom sa bakom i dekom u Leskovcu

Iako je u početku govorila o mami, bez koje je odrasla, i bez koje i danas živi, Milica Pavlovićposlednjih nekoliko godina na tu temu odbija da priča.

Kako je svojevremeno rekla, odrasla je sa bakom i dekom, koji su joj bili najveća podrška.

Foto: Telegraf

- Rođena sam u Švajcarskoj gde sam živela u najranijem detinjstvu, ali kada su se moji roditelji razveli, prešla sam da živim sa bakom i dekom u okolini Leskovca. Imala sam divno detinjstvo i nikada ništa ne bih menjala. Oni su mi usadili neke tradicionalne vrednosti sa kojima i danas živim a, s druge strane, ja sam malo modernizovala babu i dedu, tako da smo nas troje odličan “tandem”. Neko vreme, dok sam išla u srednju školu, živela sam sa ocem sa kojima sam u odličnim odnosima i često smo zajedno - ispričala je Milica, objasnivši da nije u kontaktu sa majkom.

- Nisam, jednostavno tako se dogodilo. Ona je posle razvoda u početku dolazalila da me vidi, a kasnije se nije mnogo interesovala za mene. Sada kada imam dvadeset jednu godinu nisu mi potrebni novi ljudi u životu. Majčinsku ljubav dobila sam od babe i dede - rekla je Milica jednom prilikom za magazin Hello.

Iako ni majku ni oca nikada nismo videli, Milica ne krije baku i deku koji žive u Leskovcu, a sa kojima je proslavila i svoj 26. rođendan.

Evo kako oni izgledaju:

Foto: Instagram/senoritamilica


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u