Zanimljivo

Oni su imali najburnije razvode u medijima! FOTO

Objavljeno: 31.05.2016 | 22:17Izvor: Puls

Zbog kraha njihovih brakova, sve druge teme su padale u senku Pojedini estradna venčanja i danas su interesantna medijima i po brojnim detaljima se pamte. Pamte se svadbe, ali i neki razvodi. Mnogi su čak duže "živeli" u medijima na konto razvoda nego što im je trajao zaista brak.

Ovo su estradni razvodi koji su najviše uzdrmali medije...

Za mnoge je njihova veza izgledala kao idealna. Međutim, vreme je pokazalo da to i nije tako. 2011. okončao se brak između Nataše Bekvalac i Danila Dače Ikodinovića. Krah ovog braka burno je ispraćen u medijima, a među najupečatljivijm detaljima jezu Natašine suze u emisiji kod Ognjena Amidžića. Kasnije se ispostavilo da je to bila samo gluma i da su Natašine suze bile u svrhu promocije. Njih dvoje iz zajedničkgo braka imaju ćerku Hanu.

Tri decenije je prošlo od kraha braka tada velikog estradnog tandema Miroljuba Aranđelovića Kemiša i Vesne Zmijanac. Dok je bila sa njim u braku, Vesna je imala najveći vrhunac u karijeri i tada su nastali njeni najveći hitovi.

Kemiš je Vesnu ostavio zbog Zorice Brunlik, tada Vesnine jako bliske prijateljice. Oni su donedavno žestoko prozivali, a pomirenje, da li zbog marketinga ili im je zaista bilo dosta prepucavanja, došlo je na koncertu Brunlikove u "Areni" kada je Vesna pevala na Zoričinom koncertu,a  Kemiš ju je izveo na binu.

Zahvaljujući učešću u rijalitiju, gledaoci su imali prilike mnogo bolje da upoznaju bivšeg supruga Goce Tržan - Ivana Marinkovića.

Iako su odavno razveli, njihovi sukobi i dalje zauzimaju prostor u medijima. Najčešće sada zbog toga što Ivan navodno ne isplaćuje alimentaciju za njihovu zajedničku ćerkicu.

Brak sa Bojanom Karićem Jelena Karleuša se trudi da obriše iz svoje prošlosti. Navodna afera sa jednim muškaracom iz obezbeđenja i dalje je nešto što joj spočitavaju u komentarima na društvenim mrežama i na našem portalu.

Zahvaljujući tadašnjoj televiziji "BK" Jelena je tada imala najveće uspehe u promociji svojih pesama, a razvod je bio više nego buran u medijima.

Poznato je da je Jelena sada u braku sa fudbalerom Duškom Tošićem i da sa njim ima dve ćerke.

Možda su sada skoro iščezli iz medija, ali razvod bivših farmera Jovane Nikolić i Danijela Alibabića je poprilično propraćen. Oni su se smuvali u četvrtoj sezoni "Farme". Uoči razvoda Jovana je tvrdila da je trpila nasilje u braku i da je Danijel gej. Kasnije je on sve te optužbe demantovao, ali je činjenica da su u tom trenutku oboje uspeli da privuku na sebe veliku pažnju medija.

Mnoge je šokirao razvod glumačkog para Ane Sofrenović i Dragana Mićanovića. Oni su se razveli pre tri godine,a iz zajedničkog braka imaju dvoje dece. 

Leontina Vukomanović razvela se pre tri godine od muzičara Filipa Pata.

Njih dvoje iz zajedničkog braka imaju ćerkicu Luciju, o kojoj zajedno brinu, ali je starateljstvo dobila pevačica.

Među brakovima koji su "drmali" medije u našoj zemlji bili su svakako i razvodi Elene i Peđe Mijatovića, zatim Marijane i Lotara Matuesa, a zbog toga što je naš košarkaš, svakako je nemoguće da se ne pomene i razvod Marka Jarića i Adriane Lime.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u