Zanimljivo

One osvajaju lepotom: Ćerke poznatih fudbalera koje su pokorile društvene mreže (FOTO)

Objavljeno: 03.05.2016 | 13:13Izvor: medio.rs

Njihovi očevi bili su poznati na "zelenom tepihu", a one su zahvaljujući svojoj lepoti i same uspele da se proslave i zasluže divljenje.

Maša Terzić je ćerka nekadašnjeg fudbalera OFK Beograda, a sadašnjeg generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića. Široj javnosti je postala poznata kada je stupila u vezu s Veljkom Ražnatovićem, sinom pevačice Cece Ražnatović i Arkana. Par se nedavno pomirio, a u međuvremenu je nekoliko puta raskidao.
 

Dragana Džajić je ćerka legendarnog levog krila Crvene zvezde Dragana Džajića i godinama je prisutna na domaćoj sceni. Pažnju medija zaslužila je fenomenalnim fotografijama i uspešnom karijerom modela. Ipak, lepoj Džajinoj ćerki je obrazovanje na prvom mestu i modeling nije jedino što je zanima.
 

Anja Stojković je naslednica legendarne "desetke" reprezentacije Jugoslavije Dragana Stojkovića Piksija. Lepotu je nasledila od majke Snežane, zahvaljujući čemu spada u najlepše ćerke domaćih sportista, baš kao i njena sestra Andrea
 

Tamara Savićević je ćerka fudbalskog "genija" Dejana Savićevića. Trenutno studira u Londonu i u dugoj je vezi s mladim crnogorskim fudbalerom Stefanom Mugošom, koji igra u nemačkoj ligi.
  
 

 

IZVOR: STORY.RS

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u