Zanimljivo

Okreću drugi list: Ana i Švajni NAKON SELIDBE uređuju svoj dom po staroj kineskoj metodi !

Objavljeno: 22.03.2017 | 22:31Izvor: medio.rs

Sportski par potpuno menja svoj život

Fudbaler Bastijan Švajnštajger napustio je Mančester junajted i uskoro će potpisati ugovor sa klubom Čikago Fajer, a on i njegova supruga, bivša teniserka Ana Ivanović već su počeli da razmišljaju o preseljenju. Kako “Blic” saznaje, lepa Ana je već angažovala feng šui majstore koji će joj pomoći u uređenju doma.

Ana je nedavno istakla koliko joj joga, ali i zdrava ishrana pomažu da se oseća dobro u svojoj koži.

- Joga je važna za održavanje fleksibilnosti i pokretljivosti!

Par, kako saznajemo, smatra da će nova sredina pozitivno uticati na veliku promenu koja im se dogodila otkako je Švajni napustio Mančester, ali i da će okrenuti drugi životni list.

U novom okruženju trudiće se da eliminišu stres. Gomilanje stvari i nered štetno utiču na osnovne životne funkcije u nekom prostoru. Filozofija stanovanja feng šui preporučuje da s prvim lepim danima raskrčite određene zone u stanu i da nastavite da ih održavate - objašnjava njihove razloge izvor.

Ova filozofija stanovanja pomogla je mnogim poznatim ličnostima da u životu raskrste sa negativnom energijom. Sortiranje stvari tako da sve ima svoje mesto, popravke pokvarenog, bacanje nepotrebnog, neupotrebljivog i svega što nije u funkciji jeste osnova feng šuija.

Proširenje porodice u Americi?

Iako se nedavno pisalo da je Ana u blagoslovenom stanju, teniserka je to demantovala. Bračni par Švajnštajger svakako planira proširenje porodice, i ako sve bude teklo po planu, možda to ostvare u Americi.

- Ana i Švajni bi konačno trebalo da se skrase na jednom mestu i nije nemoguće da u Čikagu odgajaju svoju decu - objašnjava izvor “Blica“.

 

STORY.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u