Zanimljivo

Ognjen Amidžić se oglasio posle skandala koji je izazvao žestokim komentarom o požarima u Hrvatskoj! (VIDEO)

Objavljeno: 26.07.2017 | 17:09Izvor: Telegraf.rs

Srpski voditelj za Telegraf je prokomentarisao frku koja je nastala nakon njegovog tvita, koji se odnosio na požare u Hrvatskoj

 

 

Komentar Ognjena Amidžića na račun strahovitih požara u Hrvatskoj, koji je voditelj 18. jula objavio na Tviteru, izazvao je burne reakcije njegovih pratilaca, ali i korisnika društvenih mreža iz čitavog regiona.

Podsetimo, tvit je glasio ovako:

Printskrin: Twitter

Nekoliko minuta nakon što je objavio komentar iznad, njegov Tviter nalog se usijao, kao i naš portal nakon što smo isti i preneli. Počela je brutalna prepirka između Srba i Hrvata, Hrvati su upućivali Ognjenu jezive pretnje, a čitava fama komentariše se i danima kasnije.

Upravo zbog toga, susret sa Ognjenom iskoristili smo da ga pitamo upravo o poruci koju je napisao, te šta je zapravo mislio.

Foto: Telegraf

- Dobro je što si me pitala. Kod nas se sve pogrešno tumači. Ja sam rekao posle da zapravo taj moj tvit, ko nije skapirao, a generalno ne treba objašnjavati... Ja sam čitao prepisku i svađu nekih ljudi iz Hrvatske i Srbije, gde su se ovi sladili mukom ovih, a ovi se sladili mukom ovih, a ja znam da to datira od svih onih nemilih događaja koji su nas zadesili, a poplave su zadesile i njih i nas. Ali, i tad je bilo toga. Ja sam samo dao komentar da je to potpuno očekivano, s obzirom na to da se večito jedna strana sladi tim, i to je to. Ništa drugo. Dao sam primer da i jedna i druga strana to rade. Ništa nije bilo iz prvog lica, bilo je iz trećeg. Naravno, nalaze se oni što pametuju - pokušao je da objasni Ognjen.

S obzirom na to da nam je otkrio da ove godine letuje u Grčkoj, pitali smo ga da li ima u planu odmor baš u Hrvatskoj.

Pa, ne. Ja tamo nikad nisam ni letovao. Ne idem. Jednostavno, biram druge destinacije - iskreno je rekao Amidžić, na kraju dodavši da uvek stoji iza onog što napiše.

Pogledajte kompletan razgovor:

 

 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u