Zanimljivo

OGLASIO SE DARKO LAZIĆ I OKTRIO KO MU SMEŠTA AFERU!

Objavljeno: 19.08.2017 | 19:31Izvor: medio.rs

Posle nekoliko nedelja pisanja o aferi Ane Sević i Ace Lukasa, koje je portal Pink.rs raskrinkao objavivši njihovu prepisku, oglasio se i Darko Lazić.

On, kako tvrdi, ne reaguje na ove priče i smatra da mu kolege smeštaju skandale jer mu zavide.

- Iza mene je nebrojeno mnogo nastupa u diskotekama, na svadbama, privatnim veseljima. Gde god da sam pevao jednom, pevao sam više puta, što je najbolji dokaz da kojekakve priče o meni nemaju veze s mozgom - izjavio je Darko koji je dodao da glasine o njegovom preteranom konzumiranju alkohola i problemima sa nastupima potekle iz usta sujetnih i ljubomornih kolega:

Ana Sević i Darko LazićANA SEVIĆ I DARKO LAZIĆ • ZORAN ILIĆ / RAS SRBIJA

- Kako vreme odmiče, sve sam sigurniji da mi neko od kolega opasno smešta i plasira kojekakve priče o meni, jer im očigledno smetam, kao i moja žena. Ono što ja uradim najbolje je što umem, a očigledno umem čim radim ovoliko koliko radim. Posla mi ne manjka, a sve te priče o meni su očigledno nečije konstrukcije kako bi me omalovažavali. Međutim, narod zna šta je istina i zato sam već godinama jedan od najtraženijih pevača, a kolege slobodno neka nastave, ne obazirem se - zaključio je pevač.

Izvor:Pink.rs


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u