Zanimljivo

Od muža pevačice, preko rijaliti zvezde, do prestupnika: Tuče, uvrede, krađe i ostali skandali Ivana Marinkovića

Objavljeno: 29.07.2016 | 22:54Izvor: Blic

Od muža pevačice, preko rijaliti zvezde, do prestupnika: Tuče, uvrede, krađe i ostali skandali Ivana Marinkovića

Marinković je juče uhapšen u Pančevu, gde je navodno iz jednog marketa pokušao da ukrade namirnice u vrednosti od 12 hiljada dolara, zajedno sa još dva saučesnika. Jedan od kradljivaca je pobegao, dok je Ivan zajedno sa drugim završio u pritvoru. Ubrzo je pušten na slobodu, a protiv njega je podneta krivična prijava.

Foto: Dejan Živančević / RAS Srbija

Ovo je samo još jedan u nizu skandala čoveka koji je poznat samo zbog toga što je bio oženjen pevačicom. Njegov sunovrat počeo je 2011, kada su on i Goca odlučili da stave tačku na pet godina dug brak. Delovalo je da je razlaz prijateljski, oboje su govorili da žele da ostanu u dobrim odnosima zbog ćerke Lene koja je tada imala samo pet godina. Ipak, ubrzo su sav svoj prljav veš počeli da iznose u javnost.

Foto: Dejan Briza / RAS Srbija

Goca je muža putem medija optužila da ju je maltretirao i tukao, da je alkoholičar, kao i da joj je uzeo novac, a on je uzvratio izjavivši da je uvek živeo skromno i pošteno zarađivao, ali da je njegova supruga navikla na lagodan život jer je pre njega bila sa muškarcima koji su zarađivali sumnjivim poslovima, i koji su sada "pokojni ili u zatvoru".

Usledila je i sudska borba oko alimentacije, Gocina tužba za klevetu, a Ivan je 2013. šokirao javnost kada je ušao u rijaliti "Farma 5". Tamo je započeo vezi sa 14 godina mlađom manekenkom Sarom Trajanović. Ljubav sa imanja nije potrajala, a po završetku rijalitija, medijska prepucavanja sa Gocom su se nastavila. Viđali su se samo na sudu.

Foto: Rajko Ristić / RAS Srbija

U septembru 2014. Marinković je pretučen je na Terazijama, nakon čega je tvrdio da mu je batine smestio član grupe Amadeus bend Aleksandar Stanimirović, navodno zbog zajedničke devojke. Stanimirović je to negirao, a Marinković je tvrdio da mu je muzičar nudio novac u zamenu za ćutanje. Obojica su pretili tužbama.

Ivan Marinković i Maja Miljković
Foto: FacebookIvan Marinković i Maja Miljković

U oktobru iste godine u tabloidima su se pojavile vesti da je Marinković šutirao u šamarao bivšu devojku Maju Miljković, te da je dva dana nakon toga i sam pretučen. Ovo je potvrdila i sama Maja, ali je Ivan sve to oštro negirao i najavio tužbe.

I posle svih tih skandala, Marinković nije odustajao. Prošle godine postao je učesnik rijalitija "Parovi", ali ga je publika izbacila posle manje od mesec dana provedenih u vili.

Bar su se odnosi sa Gocom u međuvremenu popravili. Bivši supružnici prestali su da se vređaju putem medija, zajedno su obeležili ćerkin rođendan. I delovalo je da se najpoznatiji bivši muž sa domaće estrade konačno smirio.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u