Zanimljivo

OD CIFRE BOLI GLAVA Supruga Saše Popovića prošetala stajling koji vredi VIŠE OD SEDAM prosečnih srpskih plata

Objavljeno: 23.10.2017 | 18:58Izvor: Blic

Supruga direktora produkcijske kuće “Grand” Suzana Jovanović pojavila se na koncertu Ane Bekute i svojim stajlingom zasenila brojne dame.

Ona se odlučila za svedenu kombinaciju, ali se jasno mogli primetiti da samo tri komada na njoj koštaju oko tri hiljade evra. Izabranica Saše Popović pokazala je da dostojanstveno može da upari dizajnere iz Pariza i Rima i prošeta ih u centru “Sava”.

Suzana i Saša na koncertu Ane Bekute
Foto: Petar Dimitrijević / RAS SrbijaSuzana i Saša na koncertu Ane Bekute

Preko duge bele košulje, pevačica je ogrnula ešarpu koju je dizajnirao čuveni Džef Kuns, jedan od najpoznatijih dizajnera u komapniji “Luj Viton”. Cena ovog komada na zvaničnom sajtu iznosi 577 evra, ako se pazari u nekom od evropskih butika.

Ešarpa koju nosi suzana
Foto: Lui Viton sajt / screenshotEšarpa koju nosi suzana

Očigledno da obožava pomenutu marku, pa se odlučila da maramu uklopi sa torbom koja je ove sezone potpuni hit. Za žensku torbicu izdvojila je 1457 evra iza čijeg dizajna stoje sledbenici “Vitona” koji je prvi put svoj monogram u javnosti predstavio davne 1886. godine.

Luj Viton torba
Foto: Luj Viton sajt / screenshotLuj Viton torba

Uz klasične uske crne pantalone, uparila je krem štikle marke “Valentino” za koje je Popović morao da odvoji čak 845 evra, da bi ispunio želju svoje drage.

Valentino cipele
Foto: Valentino sajt / screenshotValentino cipele

Kada sve sračunate odavne kombinacije supruge prvog čoveka “Grand produkcije" iznosi 2879 evra, što kada se preračuna u dinare iznosi nešto manje od tristapedeset hiljada dinara. S obzirom na to da je prosečna plata u Srbiji oko 400 evra, Suzanin stajling bez sumnje košta sedam puta više.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u