Zanimljivo

OČEKIVAO SE ESTRADNI RAT ZBOG 20.000 EVRA: Katarina je sve iznenadila, pa o Sandri Afriki otkrila...

Objavljeno: 29.05.2017 | 20:24Izvor: Kurir

Posle priče da je Sandra Afrika dobila 20.000 evra od momka kojeg povezuju sa Kaćom Grujić, oglasila se i popularna pevačica i otkrila pravu istinu.

Veliku prašinu na našoj javnoj sceni podigla je informacija da je Sandra Afrika na jednom privatnom slavlju u Hrvatskoj za samo nekoliko pesama dobila čak 20.000 evra bakšiša od izvesnog Ivana Čolakića Čole, koji je u medijima poznačen kao novi dečko popularne pevačice Katarine Grujić.

Kaća nikada nije potvrdila da je u vezi sa Čolom koji je, inače, vlasnik jednog noćnog kluba u Hrvatskoj, međutim, mnogi su pomislili da joj neće biti pravo kada bude saznala koliko je on novca utrošio kako bi počastio njenu koleginicu.

Foto: Dragan KadićFoto: Dragan Kadić

Kako bismo proverili da li je na pomolu novi estradni rat, pozvali smo Kaću koja se nasmejala, a potom ljubazno objasnila u kakvim je odnosima sa koleginicom Sandrom Afrikom.

"Svi ljudi znaju da sam ja galantna osoba i jedino za šta ne žalim je da dam pare na muziku.Tu noć je publiku zabavljala moja koleginica i ko god da je bio u pitanju dobio bi isti bakšiš, ako ne i veći", započela je priču Kaća, a onda nastavila:

"Ivan i ja smo bili na telefonskoj vezi koliko god sam mogla jer sam radila. Pesme su bile naše i na moje insistiranje su plaćene", objasnila je pevačica i još jednom dodala da sa Afrikom nema ama baš nikakav problem.

Foto: KurirFoto: Kurir

(Pink)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u