Zanimljivo

OBOŽAVAOCI ZABRINUTI: NATAŠA BEKVALAC PROŠETALA TRUDNIČKI STOMAČIĆ U PETOM MESECU TRUDNOĆE!

Objavljeno: 18.10.2017 | 21:16Izvor: Puls

Pop pevačica Nataša Bekvalac uživa u bračnoj idili sa svojim novopečenim suprugom Lukom Lazukićem, a kako je ostalo svega četiri meseca do dolaska nove ćerkice u porodici Bekvalac, novosadska Barbika se već polako priprema za ovaj veliki događaj.

Kako je njena ćerka iz prvog braka, Hana, već odrasla devojčica, Nataša se posvetila svom malom sestriću, koga ne ispušta iz ruku, što je odlična priprema za bebu koja će početkom sledeće godine postati deo njene svakodnevnice.

Nataša BekvalacNATAŠA BEKVALAC • INSTAGRAM

Ipak, kada je na svom zvaničnom Instagram nalogu objavila fotografiju na kojoj šeta sa njim prestoničkim ulicama, mnogi su, pored komentarisanja trudničkog stomaka, izrazili brigu što je bosa, odnosno zato što nosi japanke po vremenu kom uopšte nisu prilagođene, te su joj brižno savetovali da se bolje čuva kako ne bi narušila zdravlje koje je svakako osetljivije u drugom stanju.

Slične komentare su njeni pratioci, ali i komentatori na društvenim mrežama uopšte, imali i za tretmane lepote kojima se pevačica podvrgnula nedavno, ali kako Bekvalčeva nije prvi put trudna nema sumnje da je upoznata sa svim rizicima i da je briga njenih fanova neosnovana.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u