Zanimljivo

OBOJE SMO DRHTALI Njihova veridba oduševila je Srbiju, a evo i priče koja stoji iza nje

Objavljeno: 16.01.2017 | 22:18Izvor: Blic

Subotičanin Srđan Radulović (30) zaprosio je svoju devojku Ivu Fuker (30) na originalan način tako što je uz pomoć prijatelja inscenirao sasvim obično veče u bioskopu koji je zakupio samo zbog nje.

Posle filma Srđan je iznenadio Ivu - prstenom

Planove je kovao dva meseca, a pošto je odgledala film sa bioskopskog repertoara, Iva je shvatila da ono što dalje gleda nije najava za sledeći film već retrospektiva njene i Srđanove šestogodišnje ljubavne veze. Uhvatio ju je za ruku, rekao nešto čega se njih dvoje od sveg uzbuđenja i ne sećaju, a kada je kleknuo i izvadio kutijicu sa prstenom, drhtala je u neverici da joj se ostvaruje želja i to u prepunoj sali bioskopa "Aleksandar Lifka". Na pitanje da li će se udati za njega, odgovorila je sa: "Da, da, da!", a posle objave vereničkog trejlera na društvenim mrežama njihova prosidba postala je internet senzacija.

Srđan je imao stotine ideja kako da je zaprosi, ali je na kraju izabrao jednu od najrizičnijih jer je za njegovu tajnu znalo čak 40 ljudi, prijatelji i porodica mladog para.

- Izabrao sam najlepše momente zabeležene kamerom i fotoaparatom i krišom napravio trejler. Prijatelje i porodicu sam zamolio da mi pomognu i oni su dva meseca čuvali tajnu. Zakupio sam bioskop, svi su došli maskirani i zavučeni u jakne i šešire da ih Iva ne prepozna, a nas dvoje smo došli na poziv buduće kume. Pošto živimo zajedno, nisam hteo da rizikujem da Iva vidi prsten pa ga je drugarica ostavila ispod bioskopske stolice. Ušli smo sa zakašnjenjem u salu i u mraku nije nikoga primetila. Posle filma počela je projekcija mog kratkog trejlera - priča Srđan Radulović.

Sve se dogodilo nekoliko dana pred novogodišnju noć, a Srđanu je jedino žao što nije uspeo da snimi Ivinu reakciju na film "The proposal" (prosidba).

- Uhvatio sam je za ruku, oboje smo drhtali. Bila je prestravljena, ne sećam se šta sam joj sve rekao, a kada su se iz publike začuli uzvici i kada je ugledala poznata lica, bilo joj je lakše. Meni je laknulo tek kada je rekla "da", jer sam hteo da je ženim još u srednjoj školi. Toliko sam bio zaljubljen da sam drhtao svaki put kada bih je sreo. Obostrana ljubav nas je zadesila kasnije, u pravo vreme - presrećan je zaljubljeni Srđan i dodaje da veliku zahvalnost za uspešnu prosidbu duguje Ivi Gros i Dejanu Eleku, budućim kumovima.

Iva nije slutila kakvo joj je iznenađenje spremio Srđan
Foto: Privatna arhivaIva nije slutila kakvo joj je iznenađenje spremio Srđan

Iva kaže da nije ni slutila šta je čeka u bioskopu.

- Ušli smo u bioskop i nije bilo blagajnika, ali nisam ništa sumnjala jer su mi rekli da je blagajnik angažovan na više mesta. Posle filma počeo je drugi, pomislila sam reklamni. Videla sam kadrove iz Subotice i pisalo je "Istinita priča", a Srđan mi je šapnuo da voli istinite priče, što me je dodatno zainteresovalo. Tek kada sam ugledala sebe i našeg psa, shvatila sam o čemu se radi. Osetila sam neverovatan nalet emocija, veliku sreću, ali i strah jer sam mislila da je sala puna nepoznatih ljudi - kaže Iva.Uspela je da zadrži suze, a posle trejlera počela je projekcija snimka sa njihove prve godišnjice kada je Srđan za nju organizovao nastup gudačkog kvarteta.

- Kleknuo je, izvadio kutijicu na kojoj je bilo LED svetlo da bih mogla da vidim prsten u mraku, a prsten ima kamen u mojoj omiljenoj, ljubičastoj boji. Tek kada su počeli da nam čestitaju, videla sam da sam okružena najdražim ljudima. Verovala sam da će Srđan uraditi nešto specijalno za mene kao što to uvek čini, ali ovo me je fasciniralo i ostavilo bez teksta - presrećna je Iva.

Slučajni susret bio presudan

Iva je u Srđana bila zaljubljena u osnovnoj školi, u srednjoj ga je smatrala dobrim prijateljem, a slučajni susret pre šest godina bio je presudan za njih dvoje.

- Živimo zajedno tri godine, zajedno smo pokrenuli i privatan posao, ali nisam slutila da mi sprema iznenađenje iako je svakodnevno bio posvećen tome. Srđan uvek misli na svaki detalj i sve je savršeno što osmisli - ponosna je Iva.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u