Zanimljivo

O NJEGOVOJ REAKCIJI SVI PRIČAJU: ACA LUKAS POSTAJE DEDA!

Objavljeno: 17.10.2017 | 14:18Izvor: Alo!

Miljana, najstarija ćerka Ace Lukasa iz prvog braka je u drugom stanju.

Lepe vesti do njega stigle su dok je bio na koncertu u inostranstvu i njegova reakcija bila je upečatljiva.

- Iznova i iznova je pitao ćerku da li ga provocira i da li se zeza sa njim ili je ozbiljna. Ona ga je uveravala da govori istinu, a on je ponavljao da ne bi bilo u redu da se šali sa takvim stvarima. Kada je na kraju shvatio da je ona zaista trudna i da će on postati deda, bio je presrećan. Emocije su ga toliko preplavile da je zaplakao od ushićenja. Kada se malo smirio, rešio je da lepe vesti zalije - ispričao je dobro obavešten izvor za „Alo!” koji piše i da je trudnoća bila neplanirana zato što je ona htela da se posveti karijeri.

- Miljana je već dugo u stabilnoj i jakoj vezi, ali trudnoću nikako nije planirala. Kada je saznala da je u drugom stanju, bila je presrećna, ali istovremeno i preplašena. Prvo je pozvala majku, sa kojom je i najbliža. Majka je, naravno, sa oduševljenjem dočekala vest, a kasnije su isto tako reagovali i ostali članovi porodice. Ipak, kako je Miljana planirala da razvija svoj posao i da napreduje u karijeri, trudnoća joj je poremetila planove i izazvala razlog za brigu. Posle nekoliko sati provedenih sa majkom smirila se i donela odluku da novonastalu situaciju prihvati kao najlepšu moguću - prenosi "Alo!".

Miljana VuksanovićMILJANA VUKSANOVIĆ • INSTAGRAM / INSTAGRAM

Miljana je Lukasova ćerka iz prvog braka, koja se nikada nije preterano eksponirala u javnosti, a list "Alo!" piše da se plašila očeve reakcije, ali da joj je pao kamen sa srca kada je on rešio da je podrži.

Aca LukasACA LUKAS • RAJKO RISTIĆ / RAS SRBIJA

Lukasu se dopada i njen dugogodišnji dečko Marko, a ona je zamola oca da o tome nikome priča, posebno ne svojim kolegama u "Grandu" gde je ona zaposlena kao šminkerka. Više o njenom životu pročitajte OVDE.

Miljana VuksanovićMILJANA VUKSANOVIĆ • INSTAGRAM / INSTAGRAM

Aca Lukas je obećao svojoj ćerki da će sada biti malo više uz nju te da će se brinuti o unučetu.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u