Zanimljivo

Novi par na estradnom nebu: Katarina Živković i Dado Polumenta u emotivnoj vezi?

Objavljeno: 31.05.2016 | 20:33Izvor: medio.rs

Novi par na estradnom nebu: Katarina Živković i Dado Polumenta u emotivnoj vezi?

Iako se šuškalo da se pomirio sa bivšom devojkom Anom Marijom KikošPolumenta to nikada nije potvrdio, ali ni demantovao. Ipak, srce poznatog pevača osvojila je njegova mlađa koleginica Katarina Živković, sa kojom je nedavno posetio Holandiju, gde su imali zajednički nastup, nakon čega su proveli vikend u istom hotelu, piše Alo.

"Njemu se već duže vreme dopada Kaća. Posebno nakon što je potpuno promenila svoj izgled. Preko zajedničkih prijatelja stupio je u kontakt sa njom, prvo poslovno, a onda je počeo i da joj šalje dvosmislene poruke kako bi joj skrenuo pažnju na to da mu se dopada. Jedva je čekao zajednički put kako bi joj priznao da mu se dopada. Čak joj je kupio i poklon, dok je u hotelu u Amsterdamu rezervisao apartman tik pored njenog . Dado je vrlo konkretan u svojim predlozima, pa je tako jasno stavio do znanja Živkovićevoj da mu se dopada. Ona nije imuna na njegovo udvaranje, ali se poverila drugaricama da je malo uplašena jer se sve odigrava prebrzo. Njih dvoje su proveli divan vikend u Amsterdamu, gde su pre i posle nastupa zajedno šetali i ručali u poznatim holandskim restoranima, Dado je čak pravio društvo Kaći tokom šopinga, što dovoljno govori koliko se zaljubio. Svi iz benda su primetili kako gledaju jedno drugo i da non-stop šapuću kako ih drugi ne bi čuli, tako da je sasvim izvesno da je njihova romansa na pomolu, pišeAlo.



Njih dvoje su, navodno, i po povratku iz Amsterdama otišli na ručak kako bi se dogovorili u kojem smeru će se razvijati njihov odnos.

 

 

ALO.RS

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u