Zanimljivo

NJU JE RASTA HTEO DA USVOJI, a ovo NEODOLJIVA Sofija iz TALENTA misli o njemu! (FOTO+VIDEO)

Objavljeno: 11.01.2017 | 20:02Izvor: medio.rs

Talentovana devetogodišnjakinja otkrila nam je da je njena velika želja da se prijavi za narednu sezonu najpopulanijeg talent šou programa za najmlađe 'Pinkove zvezdice'.

Devetogodišnja Sofija Stanojlović iz Lozovika nikoga nije ostavila ravnodušnim u popularnom šou programu 'Ja imam talenat', a kako nam je otkrila, njena ljubav prema plesu datira još od malih nogu. 

Autor: Printscreen

Otkad sam bila baš mala gledala sam crtane filmove i slušala dečije pesmice i đuskala uz njih. Bila sam malo deblja nego sada, pa nisam mogla baš sve korake da izvedem kako treba. Onda sam jednog dana tražila od mame da mi kupi kostim za balerine i odlučila sam da se bavim plesom.Tada sam odlučila da smršam da bih bila kao i sve balerine - počinje priču Sofija za Pink.rs i dodaje: 
Kasnije sam  počela da gledam ruski 'Ja imam talenat' i počela sam da učim pokrete. Jedva sam čekala da se prijavim za Talenat kod nas i eto ostvarila mi se želja. Mnogo sam srećna zbog toga. Za prvi nastup se nisam mnogo pripremala, ali za sledeći moram da vežbam malo više - kaže talentovana devetogodišnjakinja. 

Iako ima samo devet godina, Sofija je veoma slobodna na sceni pred kamerama. Međutim, ona nam je otkrila da je privatno malo drugačija. 

Ja sam malo stidljiva inače, ali pred kamerama nisam. Nemam tremu, skroz sam opuštena. Pre Talenta učestvovala sam na mnogim takmičenjima, ali sada je drugačije. Zbog Talenta me svi drugari u školi doživljavaju kao neku malu zvezdu, svi mi čestitaju i raduju se mom uspehu.

Budući roditelji - Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta koji iz nedelje u nedelju ocenjuju takmičare, nisu krili simpatije prema Sofiji, a čak su izjavili da bi je rado usvojili i poveli kući. 

Autor: undefined

Ja sam oduševljena Rastom. Njega volim najviše od svih članova žirija. Posle njega najviše volim Anu. Rasta je uvek zanimljiv i veseo i to mi se mnogo sviđa kod njega. Drago mi je zbog toga što bi Ana i Rasta voleli da imaju ćerku kao što sam ja - kaže Sofija. 

Autor: Instagram

Talentovana devetogodišnjakinja otkrila nam je i to da je njena velika želja da se prijavi za narednu sezonu najpopulanijeg talent šou programa za najmlađe 'Pinkove zvezdice'. 

Kada odrastem volela bih da se bavim nekim javnim poslom. Velika želja mi je da se prijavim za narednu sezonu Pinkovih zvezdica jer volim i da pevam - rekla je Sofija za naš portal.

Sofijin nastup možete pogledati u najnovijoj epizodi šou programa "Ja imam talenat", koja je na programu u četvrtak u 21:15 na TV Pink.

 

Autor: M. K.

PINK.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u