Zanimljivo

NINOVA ĆERKA DRASTIČNO SMRŠALA, ALI IZA GUBITKA KILOGRAMA STOJI STRES ZBOG JEDNE STVARI

Objavljeno: 19.10.2017 | 21:19Izvor: Puls

Sandra Rešić, ćerka pokojnog folk pevača Nina Rešića, na svakom koraku dobija komplimente na račun izgleda.

Tokom četiri godine takmičenja u "Zvezdama Granda" ona je sve više u svakom pogledu napredovala, te je malo po malo i gubila kilograme. U poslednjoj sezoni, kada je i došla do finala, uspela da dovede figuru skoro do savršenstva, ali tek sada rešila je da otkrije da je smršala najviše zbog stresa.

- Nije lako takmičiti se u "Zvezdama Granda". Svi misle staneš na binu, otpevaš pesmu za tri minuta i to je to, ali za ta tri minuta se mi mnogo spremamo. To su naporne pripreme, a onda dođe trema, pa zbog treme mi drhti glas i ja se pitam da li će glas da postigne ono isto kao prethodnih dana kada sam vežbala. Bez sve šale, prve kilograme sam skinula namerno, ostale kilograme ja sam skinula stresom i napetošću da taj moj nastup bude kako treba - priznala je Sandra u emisiji "Grand magazin".

Takođe, ona je prvi put javno priznala da je glumica Ljiljana Blagojević uticala indirektno na nju da se bori u "Zvezdama Granda" i da je zahvaljujući njoj danas tu gde jeste.

- Meni je nekoliko dana pre mog prvog nastupa u "Zvezdama Granda" prošle godine umro ujak. Neočekivano. Čovek je umro za sedam dana. Mene je produkcija zvala i pitala da li sam u stanju da se takmičim, jer je on mene očuvao i mamin je rođeni brat. Mi smo mala porodica i jako smo vezani. Za mene je to bilo jako traumatično i mislila sma da neću da se povratim. Rekli su mi ako nisam spremna da se takmičim da probam ponovo naredne godine. Tada sam se setila reči Ljilje Blagojević, u čijoj sam klasi studirala glumu, koja nam je jednom prilikom rekla da je Vuku Kostiću ili tako nekome na sred premijere da mu je preminuo otac. On je izašao na scenu, odigrao tu premijeru kao da se ništa nije desilo. Ja sam onda rekla sebi: "Ja sam se celo leto spremala za taj nastup, izaći ću na scenu na ta tri minuta, pa makar pala na scenu" - otkrila je Rešićeva u emisiji.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u