Zanimljivo

NIKOLIJU NAPALI JER NIJE POSVEĆENA ĆERKI: Samo nastupa i gostuje po emisijama! Pevačica oštrim odgovorom zapušila usta svima!

Objavljeno: 13.08.2017 | 14:44Izvor: Kurir

Nikolija Jovanović je pre nešto manje od godinu dana na svet donela ćerkicu Reu, a veoma brzo se vratila na muzičku scenu, izbacivši nekoliko singlova.

Ćerku folk pevačice Vesne Zmijanac pčesto možemo da vidimo po TV emisijama, dok vikendom obično nastupa. Zbog toga su je mnogi okarakterisali kao lošu i nedovoljno posvećenu majku, ali ona ne haje za te priče.

FOTO: PRINTSCREEN

"Daleko od toga da je odluka o povratku na posao bila laka, ali ne mislim da Rea mnogo trpi jer je ovaj posao fleksibilan. Moje današnje obaveze trajale su ukupno sat i po vremena, dok neke majke moraju da budu po osam sati u kancelariji ili na nekom drugom radnom mestu.

Pritom, mi radimo samo vikendom, a kod kuće smo preko cele nedelje. Posao muzičara zahvalan je u tom smislu, ali nemamo taj komfor da se povučemo na duže jer nisam sigurna šta bi nas sačekalo kada se vratimo", podelila je pevačica svoje gledište na ovu temu.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u