Zanimljivo

NIKO SLETEO U BEOGRAD: Stiven Sigal stigao sa ženom, taštom i 20 kofera!

Objavljeno: 29.11.2015 | 08:44Izvor: Kurir

Zvezda akcionih filmova boraviće u Beogradu do srede sa suprugom, njenom majkom i sinom na poziv Karića, a po njegov prtljag došao je kombi

Akciona zvezda Stiven Sigal doputovao je sinoć oko 19 sati u Beograd, ali ne da juri teroriste u nekom novom filmu, već kao gost porodice Karić.

Prijatelji... Jugoslav i Simon Karić dočekali SigalaPrijatelji... Jugoslav i Simon Karić dočekali Sigala

Glumac je stigao u pratnji supruge Eli, sina, tašte i asistenta, a na VIP terminalu aerodroma „Nikola Tesla“ dočekali su ga Simon, Danica i Jugoslav Karić. Desetak minuta pre njegovog izlaska iz zgrade stigao je kombi kako bi prevezao do hotela dvadesetak Sigalovih kofera. Majstor borilačkih veština i muzičar boraviće u našoj prestonici do srede. Imaće brojne aktivnosti, a biće gost u šouu Ivana Ivanovića.
- Stiven je veliki prijatelj sa Simonom de Karićem, upoznali su se u Americi. Dolazio je i ranije u Beograd, a zbog priznanja koje će mu biti uručeno za humanitarni rad došao je u Beograd sa ženom i sinom. Odmah po dolasku ekipa se uputila u jedan restoran na Senjaku da bi uživali u srpskim specijalitetima - kaže izvor blizak porodici Karić.

Preteško... Kombijem morale da se prevezu stvariPreteško... Kombijem morale da se prevezu stvari

Sigal se već dokazao kao prijatelj našeg naroda jer je na društvenim mrežama podržao Srbiju i pomogao da se prikupi novac za ugrožene posle poplava 2014.

Prati zeta... Sigalova taštaPrati zeta... Sigalova tašta

(LJ. R.)


 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u