Zanimljivo

Nikada nije dala intervju, izbegava majku u javnosti: Upoznajte ćerku Verice Rakočević koju još niste imali priliku da vidite (FOTO)

Objavljeno: 24.10.2016 | 20:38Izvor: medio.rs

Dizajnerku Elenu Karaman Karić, ćerku kreatorke Verice Rakočević često imate priliku da gledate u medijima. Ali je manje poznato da Verica Rakočević ima i drugu ćerku - Milenu...

Ona živi potpuno drugačijim životom od svoje majke, ali neverovatno liči na nju! 

O životu Milene Rakočević jako se malo zna. Ona je devedesetih otišla u Ameriku, gde je izgradila karijeru modnog fotografa. Uspešno vodi svoj posao, slika brojne modne kampanje, ali retko dolazi u Srbiju. Trenutno majka Verica boravi sa suprugom Veljkom Kuzmančevićem u Njujorku, gde su upravo njeni gosti i sa njom razgovara o brojnim temama i obilazi ovaj grad.

Iako nikad nije želela da je pominje u javnosti, Verica i Milena neverovatno liče, a pored sestre EleneMilena ima rođenog brata Milorada, koji takođe nikada nije želeo da se eksponira u javnosti. Verica ističe da joj je ćerka potpuno drugačija od ostale dece.

Dizajnerku Elenu Karaman Karić, ćerku kreatorke Verice Rakočević često imate priliku da gledate u medijima. Ali je manje poznato da Verica Rakočević ima i drugu ćerku - Milenu...

"Milena je sasvim drugačija. I ja sam bila opuštenija u svom pristupu njoj. Sećam se da je kao devojčica danima plakala kada sam joj najavila da se spremi jer ćemo se slikati za novine. Verovali ili ne, nakon što je u roku diplomirala, ja nisam znala da Milena radi za Elle. Niko nije znao da je moja ćerka. Nijedan intervju u životu nije pristala da da. I dan-danas, svi znaju ko je Milena Rakočević, ali niko ne zna kako ona izgleda. Na javnim skupovima me izbegava. Devojka jednostavno pobegne", rekla je nedavno za jedan magazin ponosna majka Verica. 

"Sve sam ih vaspitavala na isti način, ali raznolikost njihovih karaktera je očigledna. Ima lepote u tome. Elena je imala, ako tako mogu da kažem, tu vrstu nesreće da se jako mlada uda za veoma poznatog muškarca", navela je jednom prilikom Rakočevićka.

STORY.RS 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u