Zanimljivo

NIKAD NISAM BRŽE UHVAĆEN: Profesionalni lopov dao kompliment niškoj policiji!

Objavljeno: 09.10.2015 | 19:14Izvor: Telegraf.rs

Ovaj lopov u svom kriminalnom dosijeu ima više od 200 krivičnih prijava zbog teških krađa

- Nikad nisam brže pao – ovim rečima se obratio niškim policajcima Radomir P. (57) koji je uhapšen samo dan nakon što je obio četiri stana i odneo zlatni, srebrni nakit i gotovinu ukupne vrednosti od oko 100.000 dinara.

Da je kompliment više nego zaslužen svedoči činjenica da Radomir u svom kriminalnom dosijeu ima više od dve stotine krivičnih prijava zbog teških krađa, te da je iz zatvora u Zabeli, gde je izdržavao četvorogodišnju zatvorsku kaznu, izašao pre samo dva meseca.

Kako je saopštila Informativna služba niške Policijske uprave,osumnjičeni je 7. oktobra koristeći specijalizovan alat obio ulazna vrata četiri porodična stana. 

Kako saznajemo iz izvora istrage, iz jednog stana je odneo nakit vredan 40.000 dinara i četiri hiljade gotovine, a iz drugog zlato i srebro vredno 55.000 dinara, dok u druga dva nije pronašao ništa vredno krađe. Deo nakita je pronađen i biće vraćen vlasnicima.

Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

Radomir je prijavljen na području Loznice, a uhapšen je u Velikoj Plani. Tokom svoje tridesetpetogodišnje kriminalne karijere krao je na području čitave Srbije, a poslednji put na robiji je završio po krivičnoj prijavi Policijske uprave u Šapcu. Očekuje se da će njegovim hapšenjem biti rasvetljena i druga krivična dela počinjena širom države.

Niška policija je saopštila da će osumnjičeni za tešku kradju sa krivičnom prijavom biti sproveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u