Zanimljivo

Nikad nije želela da bude poznata: Mala Helena je porasla, ali je i danas prava lepotica i pametnica! (FOTO)

Objavljeno: 28.10.2016 | 18:42Izvor: medio.rs

"Simpatija je... Pa, to je se mnogo voli... I ti onda ne možeš da odbiješ tu ljubav. Prosto možeš da padaš u nesvest od ljubavi! Eto tako", naučila nas je Helena pre nekoliko godina u čuvenoj emisiji "Kefalica".

Mnogo mališana objašnjavalo nam je svoj način neke sasvim obične pojmove s kojima se susrećemo svakog dana i zasmejavalo nas, ali je najpoznatija ostala malena Helena Jakovljević.

Snimci Helene kako objašnjava šta su ljubomora, dijeta i nervoza imali su na stotine hiljada pregleda, a onaj u kojem imamo priliku da vidimo njenu definiciju simpatije uskoro će premašiti tri miliona pregleda na sajtu YouTube.

Međutim, iako je stekla ogromnu pažnju medija i neočekivanu popularnost, Helena je tada rekla da želi da postane doktorka kad poraste.

Sada je, kao učenica petog razreda, dobila priliku da zaigra u ostvarenju "Ime: Dobrica, prezime: nepoznato", i to rame uz rame s velikim imenima kao što su Slavko Štimac,Bogdan DiklićMirjana Joković i Hana Selimović.

Iako malo jedanaestogošnjaka dobija ovakvu priliku, Helena i dalje ne želi da bude poznata - iako joj se posao glumca dopada, slava joj nimalo ne prija.
FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

Zato je ona za Mondo otkrila da će jednog dana biti veterinar jer obožava životinje! Štaviše, njen odani kuca Ogi je s njom zaigrao u ovom filmu, a ona ponosno kaže:

"To je moj Ogiša!"

 

IZVOR: STORY.RS, MONDO



Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u