Zanimljivo

NI MUVA NEĆE MOĆI DA PROLETI: Zbog ovih stvari Jelisavetini i Teovu svadbu niko neće moći da snimi! (FOTO)

Objavljeno: 22.06.2017 | 22:13Izvor: Telegraf.rs

Teo i Jelisaveta su mislili na sve. Oni su odlučni da u intimnoj atmosferi sa najbližim prijateljima i članovima porodice proslave najlepši dan u svom životu i ne žele da odstupe od toga - rekao je izvor blizak paru

 

 

Glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić za nekoliko dana sklopiće brak, a, kako priče kruže, svadbeno veselje biće upriličeno u jednom beogradskom hotelu.

Po svemu sudeći, Jelisavetino i Teovo venčanje i slavlje biće pravo holivudsko, s obzirom na podatak da će za taj dan navodno iskeširati nekoliko desetina evra.

Pored toga što će venčanje ovog para biti pod strogim merama bezbednosti, uključujući i to da je gostima zabranjeno objavljivanje bilo čega na društvenim mrežama, postoje još neka iznenađujuća pravila.

Foto: Instagram/jagodenamagli

Foto: Instagram/jagodenamagli

– Teo i Jelisaveta su mislili na sve. Oni su odlučni da u intimnoj atmosferi sa najbližim prijateljima i članovima porodice proslave najlepši dan u svom životu i ne žele da odstupe od toga. Najpre su unajmili obezbeđenje od nekoliko desetina ljudi koji će deset dana pre svadbe paziti na njih, a na samoj svadbi obezbeđivati sve u radijusu od 200 metara. Pošto znaju da su mediji spremni na sve, otišli su čak toliko daleko da su spremni čak i za dronove kojima bi možda neko pokušao da snimi atmosferu sa venčanja. Nabavili su elektronske ometače, koji potpuno onemogućavaju rad dronova – otkrio je izvor za Pink.rs.

Foto: Marko Todorović

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u