Zanimljivo

NEVALJAO: Darko Lazić s drugom dok mu je žena na moru!

Objavljeno: 30.07.2016 | 19:51Izvor: Kurir

Pevač „Granda“ viđen s jednom anonimnom devojkom posle nastupa u Negotinu. Izgledali su kao više od prijatelja

Pobednik „Zvezda Granda“ Darko Lazić opet može da se uvali u nevolje u Negotinu! Tamo je pre četiri godine dobio batine jer je muvao zauzetu devojku, a pre četiri dana je viđen sa zgodnom crnkom koja nije njegova žena Ana Sević!

Za mladog pevača oduvek se pisalo da je veliki zavodnik, ali osim šuškanja i nagađanja, dosad nije bilo dokaza koji bi potvrdili Lazićevo neverstvo.

Kurir je uspeo da dođe do fotografija na kojima je Darko sa devojkom koja je nepoznata javnosti, s kojom je bio u veoma prisnom odnosu. Kako su nam ispričali očevici koji su ih fotografisali, njih dvoje su se grlili i ćaskali nekoliko minuta u dvorištu kuće u kojoj živi ta devojka, a potom su ušli unutra.

Pre samo nekoliko meseci jedan tabloid objavio je informacije da je Darko varao Anu s bivšim učesnicama rijalitija „Farma“ Gogom Aleksić i Dušicom Grabović.

- Neke stvari ne zaslužuju da budu prokomentarisane. To da me je Darko prevario s koleginicom samo je još jedna u nizu laži. Meni je u tim pričama strašno što ti ljudi nemaju mere, što ne prezaju ni od čega, ničega se ne plaše. Ne zanima ih što bi takvi tračevi mogli da imaju strašne posledice - izjavila je Sevićeva svojevremeno.

Ona je trenutno sa ćerkom Lorenom u Budvi na odmoru.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u