Zanimljivo

NEOBJAVLJENI SNIMAK: Jelena Marjanović peva Staniji na uvce, starleta je kiti evrima! (VIDEO)

Objavljeno: 27.05.2016 | 14:22Izvor: Telegraf.rs

Stanija je najviše volela da uživa u glasu pokojne pevačice u jednoj beogradskoj kafani, zbog čega joj je redovno ostavljala bakšiš

Stanija Dobrojević poznata je kao neko ko obožava dobar provod u kafani, a najviše je volela kada joj je pokojna Jelena Marjanović pevala, pa ju je redovno častila lepim bakšišem.

Jelena Marjanović umela je da ubode Stanijinu žicu, i to tako dobro, da ju je često dovodila i do suza pevajući joj Cecine pesme.

Printskrin: Youtube/Kuća Cveća

Printskrin: Youtube/Kuća Cveća

– Jeca je pevala kod Lepog Miće u kafani koja se nalazi na Skadarliji. Stanija je tamo bila čest gost, upravo zbog Jece. Ona je obožavala emociju koju je pevačica prenosila svojim toplim glasom, koji je bojom podsećao na Cecu Ražnatović.

– Stanija je tu dolazila kada je želela da pobegne od svega i prepusti se emocijama. Jeca joj je nekada pevala i cele noći. Samo za nju, pesme koje ona voli – priča izvor blizak pokojnoj pevačici i dodaje kako Stanija nije žalila pare, već je Jecu od srca darivala novčanicama za svaku izvedenu pesmu.

Printskrin: Youtube/Grand Production

Printskrin: Youtube/Grand Production

– Stanija je široke ruke i uvek ostavlja odličan bakšiš. Obožava Cecine stare pesme, one je posebno pogađaju. Tada je spremna da isprazni ceo novčanik. Nije cicija, već je pravi džek, sve plaća sama– govorila je Jeca svojevremeno o tome kakav je gost bila Dobrojevićeva.

Pogledajte kako je Jelena pevala Staniji:

(Telegraf.rs)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u