Zanimljivo

NEDOSTAJE JOJ KIKI? Bivša farmerka se prisetila zajedničkih trenutaka sa žestokim momkom! (VIDEO)

Objavljeno: 30.07.2016 | 09:58Izvor: medio.rs

Kristijan Golubović ostavio je veliki pečat na "Farmi 6", a jedna učesnica najgledanijeg rijalitija često se priseća njihovog intrigantnog druženja.

Kristijan Golubović jedan je od učesnika šeste sezone “Farme” koji su privukli najveću pažnju milionskog auditorijuma, ali i samih ukućana. Ipak, čini se su Golubovićem najviše bile opčinjene farmerke koje su se borile za njegovu naklonost.

Kristijan Golubović // Foto: Andrej NihilKristijan Golubović // Foto: Andrej Nihil

Jedna od njih je i pevačica i glumica Jasmina Medenica, koja je često dolazila u sukobe sa ostalim farmerkama zbog Kikija, kako ga je od milošte zvala. Medenica se najviše svađala sa Jelenom Milošević Balerinom, a sada, kada se sve završilo, čini se da joj Kristijan sve više nedostaje.

Naime, Jasmina je na svom nalogu na Instagramu objavila nekoliko video snimaka u kojima su ona i Kristijan glavni akteri. Pevačica prati “Farmu 6” u repriznom terminu, pa su joj se očigledno mnogo dopale zanimljive zajedničke anegdote sa Kristijanom, a jedna od onih koja joj je ostala u lepom sećanju jeste kada je žestokom momku plesala u krilu.

 

Izgleda da Medenici razdvojenost od Kikija teško pada, pa joj ovi snimci nekako nadomešćuju njegovo prisustvo.

pink.rs

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u