Zanimljivo

NE ZNA SE KOJA JE LEPŠA! Ovo su najseksipilnije domaće Jelene! (FOTO)

Objavljeno: 20.03.2017 | 14:13Izvor: medio.rs

Pre tri decenije, staro srpsko ime Jelena bilo je jedno od najčešće davanih imena devojčicama, pa nije ni čudo što u Srbiji neke od najvećih lepotica s ponosom nose ovo ime

U današnje vreme mooderna su kratka imena kao što su Una, Ema, Lea, Ena, Lena, Ana, ali pre tri decenije i više, situacija je bila znatno drugačija. Ljudi su u to vreme svojim ćerkama davali stara srpska imena koje su nosili njihovi preci, ali i srpske srednjovekovne carice, pa je tako ime Jelena dugo vremena prednjačilo

Zahvaljujući tome svako danas zna makar jednu Jelenu, a lepotica je naravno među njima koliko hoćete.

Nećemo pisati baš o vašim poznanicama, ali ćemo vam nabrojati neke od najslavnijih Jelena koje je naša zemlja videla, a koje u današnje vreme važe za seks simbole, svidelo se to vama ili ne.

Na prvom mestu je svakako pop diva svetskog glasa Jelena Karleuša, koju zna i prati ceo svet, pa čak i neke najlepše svetske dame kao što je Naomi Kembel.

Jelena se nedavno vratila sa svoje američke turneje, na kojoj je Srbiju predstavila u najlepšem mogućem svetlu, ali i izazvala opštu pometnju gde god da se pojavila i zadivila sve svojim stilom i seksipilom.

Ni Karleušina daleko manje poznata koleginica i novopečena mama Jelena Kostov, ako je sudeći po izgledu nimalo ne zaostaje za njom, već i te kako zaslužuje da se nađe na listi najseksipilnijih Jeca koje poznajemo.

Duge noge, zanosne obline i energija kojom zrači samo su neki od brojnih kvaliteta koji krase ovu pevačicu.

Kad smo već kod pevačica, ne smemo a da ne pomenemo i Jelenu Gerbec koja sve popularnija na domaćoj javnoj sceni.

 

Međutim, morate priznati da je naša bratska Jelena Rozga definitivno jedna od najseksepilnijih pevačica na regionalnoj estradnoj sceni već duže vreme, gde je prisutna već 20 godina.

Jelena je još sredinom devedesetih, kao tinejdžerka, nasledila Danijelu Martinović u grupi "Magazin", gde je bila do 2006, kada je počela solo karijeru i postala lepša nego ikad pre!

FOTO: MARINA LOPIČIĆ

Ali, nema samo Jelena među pevačicama...

Supruga našeg najslavnijeg tenisera svih vremena novaka Đokovića, gospođa Jelena Đoković nosi titulu jedne od najlepših žena na Balkanu, a da se ne lažemo, i šire.

Jelena je prirodna lepotica što je prava retkost u današnje vreme, a svoju lepotu nosi na spontan i krajnje skroman način.

FOTO: PROFIMEDIA/SREMSKOMITROVAČKI PORTAL

I naš političar Čeda Jovanović kod kuće ima istu jednu takvu prirodnu lepoticu koja je pored silnih studentkinja 1990-ih jedina uspela da zarobi njegovo srce i očara ga svojom seksipilnošću.

FOTO: PRINTSCREEN/ INSTAGRAM/ BUDIKRAKEN

Za kraj, ne smemo da zaboravimo ni na našu lepu glumicu mlađe generacije Jelenu Gavrilović koja svojom beskrajnom otmenošću i gracioznošću privlači pažnju gde god se pojavi.

Ali, ubedljivo najlepša Jelena koju svi znamo pripada staroj gardi naših glumaca i nosi ime Jelena Žigon.

Podsetimo, Jelena je imala brojne zapažene uloge u domaćim serijama i filmovima, a jedna od zapaženijih je uloga Jelene Todorović u "Žikinoj dinastiji".

Žikina prija i Milanova žena bila je prepoznatljiva po svojoj lepoti i harizmi, a iako je već dobro zagazila u 9. deceniju, i dalje je aktivna na glumačkoj sceni.

FOTO: PRINTSCREEN
Izvor: Espreso.rs

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u