Zanimljivo

Ne zameram majci što me je ostavila u domu: Prva ispovest vanbračnog sina Ane Bekute!

Objavljeno: 15.06.2017 | 10:03Izvor: Telegraf.rs

- Majka mi je sve to nadoknadila kasnije, i mnogo više od toga. Nas dvoje i danas pričamo o tome - izjavio je Igor Polić

Svojevremeno je ogromnu pažnju privukla ispovest Ane Bekute koja je otkrila da je sina Igora Polića rodila sa 17 godina, i da je zbog osude okoline, bila primorana da ga osam meseci ostavi u domu. Igor kaže da svojoj majci nikada nije zamerio zbog onoga što je uradila. Polić ističe da razume zbog čega je Ana morala da ga smesti u dom, i tvrdi da to nije ostavilo bilo kakve posledice na njega.

Foto: A. Nalbantjan

Foto: A. Nalbantjan

– Otkako znam za sebe, znam da je ona bila prinuđena da jedan deo života bude bez deteta. To se nikada nije krilo od mene, niti je na mene ostavilo bilo kakve posledice. Majka mi je sve to nadoknadila kasnije, i mnogo više od toga. Nas dvoje i danas pričamo o tome. Verujte da sam na taj period uvek gledao najnormalnije. Taman posla da sam majci zamerio što je morala da me da u dom. Nikad joj to nisam prebacio. Moja majka je to morala da uradi jer je takav bio zakon tada – izjavio je Igor za “Kurir” i dodao da nije u kontaktu sa svojim ocem.

Foto: Milena Đorđević

Foto: Milena Đorđević

– Imam sve informacije o svom ocu, ali se ne čujemo, niti se viđamo – zaključio je Polić.

A Bekuta je ovako opisala pakao kroz koji je prošla tokom perioda razdvojenosti od Igora.

Printskrin: Facebook/Loud & Queer

Printskrin: Facebook/Loud & Queer

– Smatrali su me glupačom zato što TO nisam na vreme ubila, ili sakrila i ostavila u nekoj udaljenoj bolnici. Razdiralo me je stotinu muka. Morala sam da prekinem redovno pohađanje pribojske gimnazije i da je završim vanredno. Svakog vikenda putovala sam da zagrlim Igora koji bi mi se smešio u krevecu, nepogrešivo me prepoznajući  – ispričala je Ana Bekuta.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u