Zanimljivo

NE ŽALI PARA! Piksi sinu kupio LUKSUZNI automobil, evo koliko novca je ISKEŠIRAO!

Objavljeno: 30.10.2016 | 10:04Izvor: medio.rs

Sa 22 godine Stojkovićev sin je među najmlađim vlasnicima tog luksuznog polovnjaka, rekao je izvor blizak ovoj porodici.

Jedan od najuspešnijih srpskih fudbalera, Dragan Stojković Piksi, ne žali para kada su njegova deca u pitanju.

Tako je bilo i kada je sinu Marku Stojkoviću poklonio automobil, koji već uveliko vozi ulicama Londona, nakon što su mu prole godine ukrali skupoceni “Ferari”.

– Marko je veliki zaljubljenik skupih i dobrih automobila, zbog čega je Piksi odlučio da ga časti još jednim takvim. Nakon što su lopovi Marku prošle godine upali u stan i ukrali ključeve od „ferarija“, koji je od tate dobio za 19. rođendan, Draganov naslednik je odlučio da zameni auto. Ovog puta njegova krađa neće biti tako laka jer „Bugati“ ima ozbiljan sistem praćenja, a i svaki je autentičan, pa lopovi nemaju šanse da ga bilo kome prodaju, a da im policija ne uđe u trag – priča izvor blizak porodici poznatog fudbalera za Alo.rs.

Zbog svega toga, Piksi je odlučio da iskešira nekoliko miliona evra za automobil, iako je polovan.

U pitanju je “Bugati Vejron”, koji se proizvodio u periodu od 2004. do 2015. godine, a čija cena raste sa godinama.

– Raspon osnovog modela je od milion i po do pet miliona evra, dok samo tablice, ključ, guma ili bilo koji deo dodatne opreme košta kao jedan prosečan automobil. Kupovina ovog auta je i stvar prestiža jer nemaju svi mogućnost ni da dođu do primerka koji je autentičan. To je razlog više što je Marko bio oduševljen kada mu je Piksi dao ključeve novog automobila. Sa 22 godine Stojkovićev sin je među najmlađim vlasnicima tog luksuznog polovnjaka – objašnjava izvor.

Sa druge strane, Dragan nije želeo da komentariše svoj privatan život niti skupocene poklone.

– Ne želim zaista to da komentarišem – rekao je Piksi, koji nije potvrdio, ali ni demantovao ove navode.

– Dragan je vrlo široke ruke kada su njegova deca u pitanju, naročito što su svi vrlo poslušni i dobri učenici. Andrea je diplomirala na američkom univerzitetu u Parizu, dok je Anja završila modni dizajn u Londonu, a poslednji semestar je završila na prestižnom Univerzitetu „Kolumbija” u Njujorku. Svi su za svoje uspehe od Dragana dobijali vredne poklone, pa tako i Marko, kom su fetiš automobili – završava izvor.

Marko je pre ovog automobila vozio “Ferari F 430”, a otkad su ga prošle godine ukrali, Stojkovićev sin dobio je dodatno obezbeđenje.

Piksi sa suprugom Snežanom Stojković pored Marka, ima i dve ćerke, Andreu i Anju.

pink.rs

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u