Zanimljivo

NE ŽALI NOVAC! Željko unucima kupuje skupoceni poklon

Objavljeno: 25.07.2017 | 13:55Izvor: Blic

Pop pevač Željko Samardžić može da ponese titulu najboljeg dede ovog leta jer je rešio da svojim unucima podari nešto veoma vredno.

On je rešio da svojim unucima kupi, ni manje ni više, nego gliser, saznaje.

Za to plovilo Samardžić bi trebalo da iskešira čak 30.000 evra, ali pevač ne žali novac za sreću svojih potomaka.

- Željko Samardžić nikada nije bio jedan od onih zvezda koje vole da privlače pažnju, te je neprimetno sa unucima prošetao budvanskom rivijerom krijući se ispod tamnih sunčanih naočara i šešira.

On je unuke odveo u razgledanje brodića, što je njih posebno obradovalo, pa su ga svako malo zapitkivali kada će se provozati na jednom svom. Unuci su bili uporni u nameri da nagovore poznatog dedu da im kupi brod.

 

- Deko, da li ćeš nam zaista kupiti brod?! - pitao je jedan od dečaka, a onda je devojčica uzviknula: "Ma, može bilo koji, samo da svi zajedno uživamo negde na pučini!". Samardžić se sve vreme smeškao, a jedan gliser je detaljno razgledao i potanko se raspitao ceni i njegovim mogućnostima, te je poručio svojim unucima da je vrlo verovatno da će ih deda uskoro častiti baš jednim takvim plovilom - otkriva za "Blic" izvor koji se našao na licu mesta.

Cena ovakvog modela glisera kreće se od 20.000 do 30.000 evra, dok se polovni mogu kupiti i za 10.000 evra. Gliseri mogu da dostignu neverovatnu brzinu, te će Željkovim unucima sigurno biti pravi doživljaj da se voze na ovakvom plovilu.

 

Iako se u Crnoj Gori lepo odmara i uživa u svakom momentu sa svojom porodicom, pogotovo u druženju sa unucima, Samardžić se uskoro vraća u Beograd jer ga čeka promocija novog hita "Mila", koji će pevač objaviti ovih dana kao najavu novog studijskog albuma. Tokom leta Željkovi obožavaoci uživaće u njegovim novim pesmama putem interneta, a od jeseni Željko kreće na veliku turneju, pa će publika moći nove hitove da čuje i uživo.2017-07-25


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u