Zanimljivo

NE BISTE JE PREPOZNALI! Ovako je zvezda reklame za KlikTV izgledala pre pet godina! (FOTO+VIDEO)

Objavljeno: 21.10.2016 | 12:22Izvor: medio.rs

Anđelka je snimljena dve godine pre nego što se pojavila na takmičenju za mis.

Bivša misica Anđelka Tomašević, koju je region zavoleo u reklami za KlikTV,pojavila se pred kamerama dve godine pre nego što je želela da stane pred njih i stekne popularnost.

Njena sestra Milica Tomašević bila je finalistkinja za mis Srbije 2011. godine, pa je Anđelka, koja je došla da je podrži, snimljena tom prilikom.

– Moja sestra se razlikuje zbog te njene harizme, naravno zbog lepote i, pre svega, zato što je veoma pametna, inteligentna devojka – kaže Anđelka u snimku.

Ona je tada imala samo 18 godina, a već dve godine kasnije i sama se našla na takmičenju za mis.

Anđelka Tomašević, YoutubeAnđelka Tomašević, Foto: Youtube

Anđelka je 2013. predstavljala Srbiju na takmičenju za mis Zemlje, međunarodnom takmičenju lepote koje se bavi promovisanjem ekološke svesti, gde je zauzela 8. mesto, a iste godine ponela je i titulu mis interneta.

Naredne godine bila je predstavnica Srbije na takmičenju za mis univerzuma, ali nije uspela da se plasira u prvih 15, iako je bila jedan od favorita.

Sudeći prema snimku, na kom je možete videti na 15 sekundi (1:35-1:50), može se zaključiti da je Anđelka uvećala usne, ali kako u tome nije preterala, retko ko bi to mogao da pretpostavi pre ovog snimka.

V. Tanacković

PINK.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u