Zanimljivo

NATO, KUPI NOVE SANDALE: Bekvalac mesec i po dana nosi istu obuću!

Objavljeno: 25.07.2016 | 15:28Izvor: Kurir

Bekvalčeva se na promociji novog albuma požalila da nema ni za kiflu, pa je povukla ručnu kad je šoping u pitanju, zbog čega je često u istim cipelama

Ova godina nikako nije bila povoljna za Natašu Bekvalac, barem što se novca tiče.

Kako je i sama priznala, njeno finansijsko stanje poslednjih meseci nije baš na zavidnom nivou, jer je dosta para uložila u novi album „Original“. Da je bila iskrena kad je na promociji novog CD rekla da bukvalno nema para ni za kiflu, pokazuje i to što se na skoro svakom događaju Nata u poslednjih meseci i po dana pojavljuje u istim, srebrnim sandalama na platformu. Po tome bi se reklo da je povukla ručnu kad je šoping u pitanju.

Nataša često na nogama ima sandale s vrtoglavom štiklom, koje kombinuje i uz haljine i uz iscepane farmerke. Kao estradnoj zvezdi ipak joj ne priliči da ne menja obuću, barem kad su javni nastupi u pitanju. Iako su u pitanju brendirane sandale, a samim tim i skupe, ipak bi morale da budu odložene u cipelarnik na neko vreme.

Modni ukus
ANA SEVIĆ ŠETA ISTU OBUĆU KO NATA

Izgleda da su Natine sandale veoma popularne među ženama, jer iste ima i njena koleginica Ana Sević. Međutim, za razliku od Nate, Ana ih ne nosi često, u njima se pojavila tek dva puta. Jednom se pre izlaska u grad slikala u svom domu dok je na nogama imala srebrne sandale, i tu fotku okačila je na Instagram, a drugi put ih je obula u emisiji „Grand koktel“.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u