Zanimljivo

NAMEŠTENO, NIJE NAMEŠTENO? MARIJA SE OGLASILA NAKON FINALA "ZVEZDA GRANDA" I STAVILA TAČKU NA ŠPEKULACIJE

Objavljeno: 29.06.2017 | 22:01Izvor: Puls

Pop pevačica Marija Šerifović oglasila se danas putem društvneih mreža povoodm zavrtšetka 11. sezone zakmičenja "Zvezde Granda".

I dok joj nezadovoljna publika iz Bosne i Hercegovine, čiji favorit je bio Armin Dedić, piše na društvenim mrežama da je glasanje bilo namešteno, pevačica se oglasila na Fejsbuku i demantovala takva njihove navode. Ona je istakla da su Aleksa Perović i Riste Risteski pravedno pobedili, a da će njihov miljenik sigurno uspeti u daljoj karijeri.

Marija Šerifović i Armin DedićMARIJA ŠERIFOVIĆ I ARMIN DEDIĆ • FACEBOOK / FACEBOOK

- E pa dragi moji, prođe još jedno finale takmičenja Zvezda Granda. Pre svega, želim da čestitam svim finalistima i celoj ekipi na sjajnom poslu tokom cele sezone, a zatim da čestitam pobednicima Aleksi Peroviću i Risteu Risteskom, bravo momci! Poruka od svih vas stiže na milion, zato nekako i imam potrebu da vam se ovako obratim. Naime, dosta vas u inboxu piše kako je finale namešteno, za šta odgovorno mogu da tvrdim da nije istina. Žiri je glasao u skladu sa svojim afinitetima, i svakome od nas je neko više ili manje prirastao srcu u odnosu na drugog takmičara. Zato i ne želim da ulazim u glasanje žirija. Što se SMS glasova tiče, Makedonija je imala samo jednog predstavnika i naravno da su glasovi odatle otišli za samo jednog kandidata. Zato dragi moji prijatelji, fanovi i divni ljudi iz Bosne i Hercegovine svi ostali glasovi su se raspodelili na nekoliko kandidata. A što se tice Armina Dedića budite bez brige, njega čuva neko mnogo jak - napisala je Marija.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u