Zanimljivo

NAJVEĆA ZVEZDA BIVŠE JUGOSLAVIJE OTVORILA DUŠU: Nije lako biti Lepa Brena, znojava, mokra i bez privatnog života

Objavljeno: 29.09.2016 | 19:42Izvor: medio.rs

Svi koji koji misle da je lako, neka obuku mini suknju i pevaju svaki dan po dva sata u drugim gradovima. Godinama nisam spavala u svom krevetu, nego na dva sedišta u autobusu ili kolima, kaže Lepa Brena

Najveća zvezda bivše Jugoslavije Fahreta Jahić kaže da uopšte nije lako biti Lepa Brena! Pevačica je punila dvorane i stadione širom Balkana, gazdarica je "Grand produkcije", ima novac, moć i popularnost, ali ipak ističe da joj je ponekad veoma teško:- Svi koji koji misle da je lako biti Brena, neka obuku mini suknju i neka pevaju svaki dan po dva sata, i to na različitim mestima, u drugim gradovima, državama, i tako 10 godina. Bez prava na privatni život, znojavi i mokri. Godinama nisam spavala u svom krevetu, nego na dva sedišta u autobusu ili kolima. Ne jedete ono što volite, fali vam kuća, dom.

Zvučite kao da se kajete zbog svega?
- Ne kajem se, niti se žalim. Ja sam ponosna na sebe. Svako ko se trudio taj je nešto napravio u životu.

Zbog toga što ste se trudili danas imate mogućnosti da uživate...
- Radim od 16. godine. Svaki dan kad ne moram da se šminkam i penjem na štikle za mene je dan za odmor.Da li vam smeta kada vas ispitujemo o ljubavnim vezama vaših sinova?

- Normalno mi je da me ima u medijima u pričama o mojim sinovima i njegovih devojaka. Oni moraju da nauče i da sami vide šta je lice i naličje pojavljivanja u medijima. Ja sam to apsolvirala.
Mešate li se Filipu, Stefanu i Viktoru u njihove izbore?
- Nikada nisam sinovima rekla da neke devojke nisu za njih. Boba i ja nastojimo da postupamo mudro sa decom. Ne valja nikad reći da nešto ne smeju jer je kontraproduktivno. Ne može se sve sprečiti, ne može sve biti protokol i pravilo. Moraju i deca imati pogrešne korake, jer se samo na njima uče i izvlače pouku.

Osim zbog posla, zbog čega ste još imali neprospavane noći?
- Neprospavane noći sam imala zbog raspada zemlje i dece kada su bili mali. Nažalost, bilo ih je još, ali se trudim da ih zaboravim. Uvek sam se praznila tako što sam se predavala poslu.

Za vreme najveće popularnosti snimali ste i tri filma "Hajde da se volimo". Šta danas mislite o tome?
- Ponosim se tim filmskim serijalom. U njima su bili najpoznatiji glumci od Vardara do Triglava. Svi nastavci "Hajde da se volimo" su najgledaniji u istoriji jugoslovenske kinematografije. Imali su najveću posetu u bioskopima.

Mnogo se pričalo o četvrtom nastavku. Hoćete li ga snimiti?
- Nije isključeno da ćemo snimiti nastavak filma. Kad bude bilo nešto konkretno, obavestićemo javnost.

Kako su vaša deca reagovala kada su vas gledala na filmu?
- Kad su bili mali, pričala sam im da ne postoji hala u staroj Jugi u kojoj nisam pevala. Njima je to zvučalo nerealno, baš kao i pevanje u Bugarskoj i Rumuniji, u Domu sindikata 31 dan zaredom, u Sava centru 17 dana. Pričala sam im da sam snimala filmove po mesec dan. Ustajala bih u šest sati ujutru, u sedam sam pila kafu i šminkala se, a u pola osam sam već bila na poziciji za snimanje.

INFORMER.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u